Τα “Δοξάκια” στο Φεστιβάλ Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ

Δόξα Παχ. | 17 Δεκεμβρίου 2019, 22:31

Παρούσα για μια ακόμα φορά στο Φεστιβάλ Ακαδημιών που διοργάνωσε πριν από λίγες μέρες η ΟΠΑΠ ΑΕ στο Ρέθυμνο ήταν η Ακαδημία της Δόξας Παχιανών.

Αυτό κάνει γνωστό η Ακαδημία της Δόξας, σημειώνοντας ότι τα “Δοξάκια” είχαν την ευκαιρία «εκτός των αγώνων να συμμετάσχουν σε βιωματικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, αλλά και ψυχαγωγικά παιχνίδια».

Η ενημέρωση από την ομάδα της Δόξας είναι η εξής:

Η Ακαδημία μας συμμετείχε για μία ακόμη χρονιά στο Φεστιβάλ Ακαδημιών του ΟΠΑΠ.

Το πρώτο διήμερο Φεστιβάλ για τις Αθλητικές Ακαδημίες του ΟΠΑΠ φιλοξενήθηκε στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στο ΔΑΚ Γάλλου.

Υπενθυμίζεται ότι στόχος του προγράμματος “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ” είναι δημιουργία όχι μόνο σπουδαίων αθλητών αλλά και καλύτερων ανθρώπων, που θα επιτευχθεί μέσω της καλλιέργειας βασικών αξιών που βοηθούν στην θετική ανάπλαση του χαρακτήρα των παιδιών. Οι τέσσερις αξίες που αναδεικνύονται μέσω των παιχνιδιών και των δραστηριοτήτων των Φεστιβάλ είναι οι εξής: Το Ευ Αγωνίζεσθαι, η Ομαδικότητα, η Αφοσίωση και ο Σεβασμός.

Το Φεστιβάλ στο Ρέθυμνο αποτέλεσε μία σημαντική εμπειρία για τα “Δοξάκια”, που είχαν την ευκαιρία εκτός των αγώνων να συμμετάσχουν σε βιωματικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, αλλά και ψυχαγωγικά παιχνίδια. Παράλληλα για τους γονείς υπήρχαν επιστημονικές ομιλίες ψυχολογίας, μέχρι και σεμινάρια μαγειρικής, αλλά και αναδιαμορφωμένες δράσεις, οι οποίες ήταν ειδικά σχεδιασμένες για να είναι κατανοητές και ευχάριστες.

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad