Τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων αγώνων Compak Sporting

Πολεμικές Τέχνες | 1 Αυγούστου 2018, 14:00

Το σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουλίου, στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων, πραγματοποιήθηκαν οι Πανελλήνιοι αγώνες Compak Sporting.

Οι αγώνες συνδιοργανώθηκαν από τη Σκοπευτική Λέσχη Κρήτης και τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Νικητής στην Α’ Κατηγορία ήταν ο Μιχάλης Ελπικίδης, με 2ο τον Αντώνη Μαυρομμάτη.

Panellinioi agones1

Η ενημέρωση της ΣΚΟΛΕΚ αναφέρει τα εξής:

Τους Πανελλήνιους αγώνες COMPAK SPORTING συνδιοργάνωσε η ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΡΗΤΗΣ (ΣΚΟ.ΛΕ.Κ) με την ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚ.Ο.Ε) στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018.

Μεγάλος αγώνας για τα δεδομένα του αθλήματος, με συμμετοχή αθλητών από Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Κέρκυρα και άλλα μέρη της Ελλάδας.

Ο αγώνας διεξήχθη στους 200 δίσκους, με την επίσημη προπόνηση να ξεκινά την Δευτέρα 23 Ιουλίου.

Οι αθλητές του συλλόγου μας που διακρίθηκαν ήταν:

Στην Α’ κατηγορία 1ος Ελπικίδης Μιχάλης, 2ος Μαυρομμάτης Αντώνης και 4ος Μανουσάκης Αναστάσιος. Ο 13χρονος Νικολαντωνάκης Εφραίμ (δανικός από το SKEET) κατέλαβε την 4η θέση στους έφηβους, ενώ την 2η θέση στα Ομαδικά κατέλαβαν οι Ελπικίδης Μιχάλης-Μανουσάκης Αναστάσιος και Τζουγκράκης Βίκτωρας. Αξιοσημείωτη πρωτιά επίσης στην κατηγορία SENIOR του Χανιώτη σκοπευτή Γκογκολάκη Χαράλαμπου-πατέρα του Διεθνή σκοπευτή SKEET Γκογκολάκη Γιάννη.

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου το βράδυ το Δ.Σ του συλλόγου δεξιώθηκε όλους τους σκοπευτές και παράγοντες των ομάδων στο “SALAVANTAKIS GARDEN Bar-Restaurant”.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας  “ΑΝΕΚ-BLUE STAR FERRIES” και την Περιφέρεια Κρήτης και Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για την υποστήριξη τους.

Τα αποτελέσματα:

a

a1

efhv

gyn

open

veter

veter.2

karta antonis garden

Rabona ad