Ταουσιάνης: Μοιρασμένο παιχνίδι (videos)

Super League 2 6 Δεκεμβρίου 2019, 21:09

Για μοιρασμένο παιχνίδι όπου ο Λεβαδειακός σκόραρε στο δικό του καλό διάστημα έκανε λόγο ο τεχνικός του Εργοτέλη, κάτι με το οποίο συμφώνησε ο Χρήστος Μπάτζιος.

/Bella Pizza

Διαβάστε όσα δήλωσαν στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα της Λιβαδειάς ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης και ο ποδοσφαιριστής της Κρητικής ομάδας, Χρήστος Μπάτζιος…

Γιάννης Ταουσιάνης (προπονητής Εργοτέλη): «Σήμερα είδαμε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με την κάθε ομάδα να έχει τα δικά της διαστήματα. Ο Λεβαδειακός είχε τα δικά του στο πρώτο ημίχρονο όπου και σκόραρε ενώ εμείς ήμασταν καλύτεροι στην επανάληψη αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ.

Δεν μπορώ να πω πώς έχω παράπονο απ’ τους παίκτες αντίθετα είμαι ευχαριστημένος απ’ την διαχείριση και την προσπάθεια τους στο παιχνίδι ιδίως στο δεύτερο μέρος. Εκεί που εστιάζω είναι στην κατοχή που είχαμε και δεν καταφέραμε να βγάλουμε τις ανάλογες ευκαιρίες. Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν… συνεχίζουμε.»

Χρήστος Μπάτζιος (ποδοσφαιριστής Εργοτέλη): «Έγινε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας. Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου ότι κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, με τον Λεβαδειακό στο πρώτο να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες μας ενώ εμείς βγάλαμε αντίδραση στο δεύτερο δίχως όμως να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι απ’ το σημερινό ματς.

Σίγουρα η προσπάθεια ήταν μεγάλη απ’ τα παιδιά ωστόσο θα πρέπει να προβληματιστούμε απ’ την εκτός έδρας βαθμολογική μας συγκομιδή και να παλέψουμε για κάτι καλύτερο στη Δράμα την επόμενη αγωνιστική. Καλή συνέχεια στον Λεβαδειακό και εμείς κοιτάμε την δύσκολη συνέχεια.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad