Ταουσιάνης: Μέτρησε η πίστη

Super League 2 14 Δεκεμβρίου 2019, 21:11

Η πίστη στην ανατροπή ήταν το στοιχείο που έδωσε τελικά στον Εργοτέλη τη δυνατότητα για ένα "τεράστιο" διπλό στην έδρα της Δόξας Δράμας, σύμφωνα με τον Γιάννη Ταουσιάνη.

/Bella Pizza

Ο Μακεδόνας προπονητής του Εργοτέλη μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την αντίδρασή τους στην ψυχρολουσία που δέχτηκαν με το γκολ από πλευράς Δόξας στο ξεκίνημα του ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Συγχαρητήρια σε όλους, ήταν απαιτητικό παιχνίδι, με ισόβαθμη ομάδα και δύσκολο γήπεδο. Θέλαμε τη νίκη και οι δυο, προερχόμενοι αμφότεροι από αρνητικά αποτελέσματα. Δεχτήκαμε την ψυχρολουσία του 1-0 μόλις στο 2΄. Ωστόσο, αντιδράσαμε θετικά και με ορθολογισμό. Οι μόνες απειλές της Δόξας ερχόταν από στημένες φάσεις. Είχαμε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο. Υπήρχε πίστη για την ανατροπή. Αυτό ήταν το βασικό. Είναι μια ιδιαίτερη και σημαντική νίκη. Αυτός είναι ο δρόμος, μπράβο στους παίκτες. Σήμερα είχαμε και σωστή νοοτροπία και διάρκεια ως ομάδα. Είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και γίνεται μεγάλη μάχη για την πρώτη εξάδα. Πολλές ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία, περίπου 8 χωρίζονται από 4 πόντους. Δεν αλλάξαμε πολλά στο δεύτερο μέρος, λίγο τα πρόσωπα, λίγο ο σχηματισμός, αλλά κυρίως μέτρησε η πίστη. Ήταν δίκαιη νίκη».

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad