Τέταρτοι οι παίδες του ΝΟΧ στο Splash Water Polo Mini Tournament

Πόλο 19 Νοεμβρίου 2018, 14:23

Με τον καλύτερο τρόπο συμμετείχε η παιδική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο τουρνουά Splash Water Polo Mini Tournament που διεξήχθη από την Πέμπτη έως και την Κυριακή (15-18/11) στο Βόλο.

Τούτο μαρτυρά η κατάκτηση της 4ης θέσης για τους νεαρούς πολίστες του Μανούσου Βιζυράκη, οι οποίοι έφτασαν μέχρι και τον μικρό τελικό της διοργάνωσης, παίζοντας απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου, η παρουσία της οποίας δέσποσε στους αγώνες.

Συγκεκριμένα, ο ΝΟΧ ξεκίνησε με τη νίκη επί του Νηρέα Γέρακα με 12-5, ενώ συνέχισε με μία ακόμα νίκη επί της ΝΕ Πατρών, με το άνετο 16-1. Αυτές οι δύο νίκες του χάρισαν την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου πέρασε το εμπόδιο του ΝΟ Πατρών με 10-8. Στον ημιτελικό, οι Παίδες του ΝΟΧ έπαιξαν απέναντι στον Παναθηναϊκό, χάνοντας με 14-7 κι έτσι διεκδίκησαν την 3η θέση παίζοντας απέναντι στους Ρουμάνους της Στεάουα Βουκουρεστίου, χάνοντας μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με σκορ 11-10.

Ο Ναυτικός Ομιλος άφησε έτσι πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ ο Μιχάλης Μητράκης αναδείχτηκε καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά και για το λόγο αυτό βραβεύτηκε από τους διοργανωτές.

Mitrakis

Γενικότερα, ο ΝΟΧ είχε την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του ενώ οι συγκεκριμένοι αγώνες, που έγιναν με τη συμμετοχή 22 ομάδων, ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της έναρξης του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ ήταν η εξής: Αρετάκης, Ασγουδάκης, Γουρνιεζάκης, Κανδανολέων, Λουβιτάκης, Μαστραντωνάκης, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης, Πολέντας, Πρωιμάκης, Σιδηρόπουλος, Σπάχης, Φυτράκης, Χειλιουδάκης.

karta antonis garden

Rabona ad