Τέταρτη νίκη σε έξι παιχνίδια

Ικαρος Μουρνιών Άπτερα | 14 Οκτωβρίου 2018, 13:30

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε την Κυριακή το πρωί ο Ίκαρος Μουρνιών μετά την ήττα από τον Πανακρωτηριακό.

Για την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΧ, το συγκρότημα του Σταμάτη Φλεμετάκη επιβλήθηκε στα Νεροκούρου με 3-1 των Απτέρων και σημείωσε έτσι την τέταρτη νίκη της σε έξι παιχνίδια.

Το ημίχρονο βρήκε τον Ίκαρο να προηγείται με 2-1 χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Ζυμβραγάκης στο 10′ και Πετράκης στο 40′ και ενώ νωρίτερα στο 26′ είχε ισοφαρίσει ο Μαρινάκης για τους φιλοξενούμενους .

Τελικά με ακόμα ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Ίκαρος σφράγισε την επικράτησή του. Σκόρερ του 3-1 στο 65′ ήταν ο Γαλεράκης που διαμόρφωσε έτσι το τελικό αποτέλεσμα αρκετά νωρίς στην επανάληψη.

Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Κρασάκης, Κατσιμπουρνάς, Χαϊντούτης (70′ Στεργίου), Δασκαλάκης, Μπομπολάκης, Χριστόπουλος, Ζυμβραγάκης, Πετράκης (75′ Καρατζάς), Γαλεράκης (75′ Μεγαλακάκης), Παπαδάκης (67′ Χρυσός)

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Κοζωνάκης, Λαβράνος (46′ Πατερίτσας), Κουναλάκης, Μαθιουδάκης, Νικολούλιας, Νησωτάκης, Β. Σελενίτσα, Σελέκος (57′ Σπανουδάκης), Μαρινάκης, Αλεξανδρίδης (55′ Χατζηδάκης), Παραδαλάκης

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad