Τέσσερις προσθήκες ο Αστέρας Χαλέπας – Παραιτήθηκε ο Ξενάκης

Αστέρας Χαλέπας | 21 Ιανουαρίου 2018, 0:00

Mε τέσσερις μεταγραφές συνέχισε την ενίσχυσή του στη χειμερινή περίοδο ο Αστέρας Χαλέπας, εκ των οποίων είναι η μία από την Αλεξανδρούπολη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Δημήτρη Μπότη από τον Χάλη, τον Σάββα Μακαριάδη με θητεία στη Δόξα Παχιανών, τον Μανώλη Δρακωνάκη που επαναδραστηριοποιήθηκε και τέλος τον Αλέξανδρο Πρίγγα που προέρχεται από τη Νίκη Απάλου Αλεξανδρούπολης. Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε η παραίτηση του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Γιάννη Ξενάκη για προσωπικούς λόγους.

H ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με την βραδινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Αστέρα Χαλέπας, εν όψει του πρωινού (10:30) Κυριακάτικου αγώνα με την ΕΘΚ στις Μουρνιές. Εκτός από την απουσία του τραυματία Τζιλίρα και του τιμωρημένου Λαΐτσα, η ομάδα όχι μόνο δεν θα έχει άλλες απουσίες, αλλά αντίθετα ενισχύθηκε με ακόμα τέσσερεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Μανόλη Δρακωνάκη ο οποίος επαναδραστηριοποιήθηκε, τον τερματοφύλακα Σάββα Μακαριάδη από τη Δόξα Παχιανών, τον Αλέξανδρο Πριγγά από την Νίκη Απάλου Αλεξ/λης και τον Δημήτρη Μπότη από τον Χάλη Βαρυπέτρου.

Τέλος έλαβε η συνεργασία του Αστέρα Χαλέπας με τον Γιάννη Ξενάκη, αφού ο ίδιος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου.

Estrella