Τέσσερις μεταγραφές και δύο ανανεώσεις

Football League 31 Αυγούστου 2018, 10:45

Η Σπάρτη προχώρησε στην ολοκλήρωση τεσσάρων ακόμη μεταγραφών, αλλά και στην ανανέωση της συνεργασίας της με δύο ποδοσφαιριστές.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, οι Λάκωνες απέκτησαν τον Χρήστο Γκιάτα, τον Ανδρέα Ζαχαριουδάκη, τον Νίκο Καινούργιο και τον Θοδωρή Νικολόπουλο. Στην ομάδα, επίσης, συνεχίζουν και τη νέα σεζόν οι Νίκος Ρούμπος και Κοσμάς Μπακοδήμος.

 Η ανακοίνωση για Γκιάτα: «Καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας τον 18χρονο Χρήστο Γκιάτα. Ο Χρήστος Γκιάτας, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, παίζει αμυντικό χαφ, σέντερ μπακ και δεξί μπακ. Ξεκίνησε από τον Άρη Θεσσαλονίκης σε ηλικία 10 ετών και συνέχισε μέχρι και την περσινή σεζόν ως δανεικός στην Τρίγλια Χαλκιδικής. Στα μέσα της περιόδου συνέχισε στον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης.  Επίσης κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας U-15 σε ηλικία 15 ετών».

 Η ανακοίνωση για Ζαχαριουδάκη: «Στην ομάδα μας ανήκει ο Ανδρέας Ζαχαριουδάκης, μεσοεπιθετικός, με καταγωγή από τη Βέροια. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Βέροιας και συνέχισε στα Λευκάδια Ημαθίας και στην Κ 20 του Άρη Θεσσαλονίκης. Αγωνίστηκε επίσης σε Μακροχώρι, Κοζάνη και Τρίκαλα Ημαθίας».

Η ανακοίνωση για Καινούργιο: «Στην ομάδα μας ανήκει πλέον ο Νίκος Καινούργιος. Ο 20χρονος, επιθετικός, ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΑΟ Βύρωνα σε ηλικία 5 ετών και συνέχισε στον ΠΑΣ Γιάννενα (Κ20) και στον Αήττητο Σπάτων την περσινή περίοδο».

Η ανακοίνωση για Νικολόπουλο: «Συμβόλαιο με την ομάδα μας υπέγραψε σήμερα ο Θοδωρής Νικολόπουλος, δεξί μπακ. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τον Αχαρναϊκό σε ηλικία 9 ετών όπου και συνέχισε μέχρι το χειμώνα του 2017. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Οπούντιο Μαρτίνο (Γ΄Εθνική) μέχρι τη λήξη της περιόδου».

 Η ανανέωση για Ρούμπο: «Ο 21χρονος επιθετικός Νίκος Ρούμπος υπέγραψε ξανά συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια έπαιξε στη βελγική AFC TUBIZE. Επίσης έπαιξε στον ΑΟ Πεύκης, στον Αστέρα Πετριτή Κέρκυρας και στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε αγωνιστεί στην ομάδα μας με δυο συμμετοχές (λόγω σοβαρού τραυματισμού)».

 Η ανακοίνωση για Μπακοδήμο: «Στην οικογένειά μας ανήκει και για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Κοσμάς – Σταύρος Μπακοδήμος. Ο 20χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε από τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών σε ηλικία 10 ετών και συνέχισε στην Καλλιθέα για δύο χρόνια (Β΄Εθνική). Επίσης αγωνίστηκε με τον Πανελευσινιακό (Β΄Εθνική) και την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν στην ομάδα μας».

 

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards