Τέλος συνεργασίας με Παλαθούρα

Τιτάν | 1 Δεκεμβρίου 2019, 21:57

Παρελθόν από τον Τιτάνα αποτελεί ο Παναγιώτης Παλαθούρας. Τελευταίο παιχνίδι για τον Χανιώτη τεχνικό στην ομάδα των Καλυβών ήταν αυτό με τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Τιτάν, τονίζεται μεταξύ άλλων το ήθος, η ευσυνειδησία, ο επαγγελματισμός, η σοβαρότητα και η αγάπη που επέδειξε ο Παλαθούρας προς το σύλλογο, τον οποίο είχε αναλάβει από πέρσι, οδηγώντας τον σε μια καλή πορεία στην Α’ κατηγορία.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

«Η ζωή πολύ συχνά ακολουθεί τη δική της λογική σε αντίθεση με τις ειλικρινείς προθέσεις και τα συναισθήματά μας σε αυτήν την περίπτωση συνθήκες που είναι εκτός του ελέγχου και της θέλησής μας μας φέρνουν αμφοτέρους στη δυσάρεστη θέση, τον φίλο και προπονητή της ομάδας μας, Παναγιώτη Παλαθούρα, και το συμβούλιο του Τιτάνα, να διακόψουμε τη γόνιμη συνεργασία μας και να πορευθούμε χωριστά προς την επίτευξη των στόχων που έχουμε ο καθένας μας θέσει.

Αποχαιρετούμε με μεγάλη στενοχώρια τον Κύριο Παλαθούρα από την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας, συνάμα δε με ευγνωμοσύνη για όσα προσέφερε εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων στην ομάδα μας, για το ήθος, την ευσυνειδησία, τον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα και την αγάπη που επέδειξε απέναντί μας και με τις θερμότερες ευχές για ακόμα πιο παραγωγική σταδιοδρομία, χαρές και επιτυχίες σε όλα τα γήπεδα της ζωής του».

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad