Τέλος από την Παναχαϊκή ο Χαλκιάς

Football League 8 Ιουλ 2018, 19:09

Ο Κώστας Χαλκιάς αποτελεί παρελθόν από την Παναχαϊκή, με τους Πατρινούς ν’ ανακοινώνουν το "διαζύγιο".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μετά από δυο χρόνια ο έμπειρος τερματοφύλακας αποχωρεί, με τους Πελοποννήσιους να τον ευχαριστούν, βέβαια, για την προσφορά του στην προσπάθεια των τελευταίων χρόνων. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει το τέλος συνεργασίας της με τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Κώστα Χαλκιά. Για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ η καθοριστική συμμετοχή του πρώην διεθνούς τερματοφύλακα στο εγχείρημα που ξεκίνησε το 2016 αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή. Ο Κώστας Χαλκιάς με το ήθος και την αφοσίωση του αποτέλεσε έναν από τους βασικούς και συνάμα καθοριστικούς πρωταγωνιστές στην πορεία της ομάδας.

Η εμβληματική προσωπικότητα του καθώς και η πλούσια σε εμπειρίες και παραστάσεις αγωνιστική του καριέρα συνέβαλλαν τα μέγιστα στην δημιουργία καλού κλίματος στα αποδυτήρια παραδίδοντας ο ίδιος μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Του οφείλουμε από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία του στην Ομάδα, η οποία θα αποτελεί ανεξάντλητη πηγή παραδειγματισμού.

Η πόρτα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ θα παραμείνει ανοιχτή για τον Κώστα Χαλκιά και η προσφορά του σημείο αναφοράς για την πορεία της Ομάδας. Καλή συνέχεια,  Κώστα».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad