Τάτσης: Το γκολ, το μόνο που μας έλειψε

Πλατανιάς | 11 Νοεμβρίου 2018, 20:04

Πολύ ευχαριστημένος για την απόδοση που είχε η ομάδα του εκφράστηκε μετά το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας ο Γιάννης Τάτσης. Σύμφωνα με τον τεχνικό του Πλατανιά, το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Το μόνο που έλειπε από αυτό το παιχνίδι ήταν να τελειώσουμε επιθετικά κάποιες εύκολες φάσεις και να μπει έτσι η μπάλα στα δίχτυα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τάτσης, που δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους παίκτες του για την πολύ καλή απόδοση που είχαν στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παικτών και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το μόνο που έλειπε από αυτό το παιχνίδι ήταν να τελειώσουμε επιθετικά κάποιες εύκολες φάσεις και να μπει έτσι η μπάλα στα δίχτυα. Παίξαμε με μια ομάδα που προερχόταν από δύο νίκες, έχοντας σκοράρει πέντε γκολ στα ματς με Βόλο και Τρίκαλα αλλά σήμερα μας δημιούργησε ελάχιστα προβλήματα αμυντικά. Είχαμε πολλές τελικές, προϋποθέσεις ευκαιριών, ασκήσαμε ασφυκτική πίεση αλλά τελικά η μπάλα δεν μπόρεσε να μπει στα δίχτυα. Για όλους αυτούς λόγους, λοιπόν, είμαι ικανοποιημένος και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Δόξα. Για τη φάση των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου, έγινε πολύ μακρυά από μένα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μπάλα πάει προς το τέρμα. Ολοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν κοντά μου είπαν στην αρχή ότι βρήκε στο πόδι και μετά στο χέρι και ανακόπτει την πορεία προς το τέρμα. Δεν μπορώ να κάνω κάποιο περαιτέρω σχόλιο τώρα, πρέπει να δούμε τη φάση στην τηλεόραση.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad