Τάτσης: Συγχαρητήρια στα παιδιά που πίστεψαν στην ανατροπή

Πλατανιάς | 25 Νοεμβρίου 2018, 19:38

Ευτυχής για την ισοπαλία, έτσι όπως διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα, δήλωσε μετά το παιχνίδι απέναντι στον Εργοτέλη ο Γιάννης Τάτσης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως τόνισε ο τεχνικός του Πλατανιά, το γεγονός ότι βρέθηκε η ομάδα του πίσω στο σκορ με 2-0, αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο, αφού ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε σε αυτό το πρωτάθλημα. «Ομως καταφέραμε να αντιδράσουμε. Κάποια στιγμή θα συνέβαινε και αυτό, κάτι που είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις που παραχώρησε είναι οι εξής: «Με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού και το τελικό αποτέλεσμα είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος, από την στιγμή που είχαμε βρεθεί πίσω με 2-0. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους και σε όλους που πίστεψαν σε αυτή την ανατροπή μέχρι το τελευταίο λεπτό. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες και πετυχαίνει αρκετά γκολ. Εμείς από την άλλη είχαμε ένα σχέδιο να πιέσουμε ψηλά κάτι που καταφέραμε, καθώς τα γκολ που πέτυχε ο αντίπαλος δεν προήλθαν από οργανωμένες επιθέσεις.
Το 2-0, αυτό ήταν για μας κάτι πρωτόγνωρο, καθώς δεν είχαμε βρεθεί σε άλλο παιχνίδι πίσω στο σκορ, όμως καταφέραμε να αντιδράσουμε. Κάποια στιγμή θα συνέβαινε και αυτό, κάτι που είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, αλλά ταυτόχρονα και πολύ κουρασμένοι, γιατί είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Εχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Εργοτέλη για τη φιλοξενία και να πω ότι σήμερα έπαιζαν δύο πολύ καλές ομάδες».

Για το τι άλλαξε στα τελευταία λεπτά: «Από την πλευρά μου έκανα κάποιες κινήσεις από τον πάγκο για να φρεσκάρω την ομάδα, όμως και τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Οι αλλαγές ή βγαίνουν ή όχι. Το σημαντικότερο ήταν ότι δεν χάσαμε την πίστη μας».

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad