Τάτσης: Δεχτήκαμε δύο “κρύα” γκολ

Πλατανιάς | 1 Δεκεμβρίου 2019, 23:28

Ως "κρύα" χαρακτήρισε τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του ο Γιάννης Τάτσης, ο οποίος ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή του στα Γιάννενα, που είναι η πόλη που κατάγεται.

Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του Πλατανιά απάντησε για το αν του έγινε πρόταση το καλοκαίρι μετά τα μπαράζ, λέγοντας ότι και να έχει γίνει αυτό, από τη στιγμή που η διοίκηση τον κάλεσε κατευθείαν ώστε ν’ ανανεώσει τη συνεργασία, στη συνέχεια συμφώνησε.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις από τον προπονητή του Πλατανιά είναι οι εξής:

«Σε ένα παιχνίδι που ήταν δύσκολο από την αρχή για εμάς, έγινε ακόμη πιο δύσκολο για λόγω των αναγκαστικών αλλαγών που είχαμε και λόγω των δύο “κρύων” γκολ που δεχθήκαμε. Στο πρώτο μέρος προσπαθήσαμε να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία και στη μετάβαση να μπορέσουμε ν’ απειλήσουμε τον ΠΑΣ. Κινδυνεύσαμε από δύο αμυντικά λάθη, δεν μπορέσαμε ν’ απειλήσουμε στη μετάβαση, δεν είχαμε πολύ κατοχή. Στο δεύτερο μέρος αυτό που έπρεπε να διορθώσουμε, ήταν να παίξουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάτι που καταφέραμε στα πρώτα λεπτά, όμως οι δύο αναγκαστικές αλλαγές και τα δύο “κρύα” γκολ έγειραν την ψυχολογία προς τον ΠΑΣ. Ηταν δύσκολο να αντιδράσουμε, είχαμε κάνει τις αλλαγές μας και εκεί είχε τελειώσει το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ και να πετύχει το στόχο του».

Για το πώς ένιωσε από την υποδοχή του κόσμου και αν είχε το καλοκαίρι πρόταση σε αυτόν από τον ΠΑΣ: «Ενιωσα συγκίνηση, νοσταλγία, υπερηφάνεια που είμαι από εδώ. Τα Γιάννενα είναι η πατρίδα μου και τα αγαπάω. Σε αυτό το γήπεδο μεγάλωσα. Δεν υπήρχε πρόταση από τον ΠΑΣ και πρόταση αν υπήρχε μετά τα μπαράζ, οι άνθρωποι του Πλατανιά με κάλεσαν αμέσως ν’ ανανεώσουμε και συμφώνησα αμέσως».

Για το πώς είδε τον ΠΑΣ και την σύγκριση ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα για εμάς. Εκεί ο Απόλλων είχε κάποιες στιγμές που δεν ενέπνεαν ανησυχία εμείς είχαμε πιο πολλές τελικές για να πάρουμε το ματς. Στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια με Απόλλων και ΠΑΣ, ο ΠΑΣ είναι καλύτερος, αλλά ο Απόλλων είναι καλύτερος αμυντικά».

Δηλώσεις από passports.gr

Estrella
Auto KCS

Rabona ad