Τάτσης: Ακόμα και με 10 πιστεύαμε στη νίκη

Πλατανιάς | 17 Νοεμβρίου 2018, 19:16

Πολύ χαρούμενος, όπως άλλωστε είναι το φυσιολογικό, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Τάτσης, μιλώντας για τη νίκη της ομάδας του μέσα στην Καλαμαριά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός του Πλατανιά τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες του ήταν άξιοι να κρατήσουν το 1-0 ακόμα και μετά την αποβολή του Ποζατζίδη. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, ο Τάτσης έκανε αναφορά στο πώς έχει στηθεί η φετινή ομάδα του Πλατανιά, αποφεύγοντας πάντως να πει “μεγάλα” λόγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Νομίζω ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ήταν ένα δυνατό ματς και παρά το γεγονός ότι μείναμε νωρίς με δέκα παίκτες πιστεύαμε ότι μπορούμε να κρατήσουμε τη νίκη. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της σεζόν.

Έχω πει ότι κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και δεν θέλουμε να μιλάμε για στόχους. Είναι ακόμα νωρίς για όλες τις ομάδες. Είμαστε μια καινούργια ομάδα με παιδιά που πέρυσι έπαιζαν στην Κ20 και παίκτες που ήρθαν φέτος για πρώτη φορά στον Πλατανιά. Υπάρχει θέληση να πετύχουμε κάτι καλό, αλλά πρώτα θέλουμε να γίνουμε μια καλή ομάδα. Οταν μείναμε με δέκα παίκτες προσπαθήσαμε με τακτική προσέγγιση να ισορροπήσουμε τον αγώνα και το καταφέραμε μέχρι το τέλος. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad