Σύσσωμη η Football League για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ

Football League | 18 Οκτωβρίου 2019, 14:40

Η υπόθεση του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ ο οποίος πρέπει να μεταβεί στη Βοστώνη για μια θεραπεία υψηλού κόστους συσπείρωσε τη Football League με την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει ότι σε όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής θα υπάρχει κουμπαράς ενίσχυσης.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ πάσχει από  Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία. Είναι μία σπάνια, εκφυλιστική και μέχρι πρόσφατα καταληκτική νόσος που προσβάλλει όλο το μυϊκό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης και αναπνοής. Ο Τύπος Ι είναι ο πιο σοβαρός με προσδόκιμο επιβίωσης τα 2 χρόνια χωρίς θεραπεία. Σχετικά με την συχνότητά της, υπολογίζεται ότι γεννιούνται 1-14 παιδιά τον χρόνο στην Ελλάδα (και με τους τρείς τύπους), ενώ περίπου 1 στα 40-50 άτομα είναι φορέας. 

Να σημειωθεί ότι οι δωρεές μέχρι και το πρωί της Παρασκευής έχουν φτάσει στα δύο εκατομμύρια ευρώ ενώ υπολείπεται ακόμα ένα.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος αναφέρει τα εξής:

Σε ένα σαββατοκύριακο αγάπης, η Football League αποφάσισε να συμμετάσχει στην πανελλήνια προσπάθεια να μεταβεί ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ Γλωσσιώτης στη Βοστώνη για τη θεραπεία της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας τύπου Ι (SMA I) από την οποία πάσχει.

Με τη σύμφωνη γνώμη και των 14 ΠΑΕ, έξω από κάθε γήπεδο της 4ης αγωνιστικής θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα κατατεθεί απευθείας στον ειδικό λογαριασμό της MDA Ελλάς.

Μπορούμε να ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια συνδράμοντας στους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Ασπροπύργου, το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού Βόλου, το Δημοτικό Στάδιο «Οικονομίδειο» Ρόδου, το Δημοτικό «Ανθή Καραγιάννη» Καβάλας, το Δημοτικό γήπεδο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής και το Δημοτικό «Βουζουνεράκειο» Ιεράπετρας.

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad