Συνεχίζονται οι προπονήσεις για τον “Chania BC”

Μπάσκετ 29 Ιουλ 2018, 18:46

Σε εντατικούς ρυθμούς θα συνεχιστούν και τον Αύγουστο οι προπονήσεις, κυρίως των αγωνιστικών τμημάτων, του Chania BC.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Θεολογίτη και τους στενούς συνεργάτες του, Σπύρο Σταύρου και Ρένα Γιαννιουδάκη.

Η ενημέρωση του Chania BC αναφέρει τα εξής:

Με επικεφαλής τον τεχνικό δ/ντη Γιάννη Θεολογίτη και τους στενούς του συνεργάτες Σταύρου Σπύρο και Ρένα Γιαννιουδάκη συνεχίζονται οι προπονήσεις σε εντατικούς ρυθμούς και τον Αύγουστο κυρίως των αγωνιστικών τμημάτων.

Η επικέντρωση γίνεται σε δύο βασικούς τομείς, σε ατομική βελτίωση των αθλητών και σε ασκήσεις τακτικής.

Επίσης οι αθλητές διδάσκονται με οπτικοακουστικά μέσα και θεωρητικά μαθήματα προκειμένου οι προπονήσεις να είναι ολοκληρωμένες αφού οι αναλύσεις αφορούν και τους ίδιους προσωπικά οι οποίοι βελτιώνονται βλέποντας τους εαυτούς τους ζωντανά στην τηλεόραση.

Ο πρόεδρος Στέργιος Κοπτερίδης δήλωσε: «Δουλεύουμε εντατικά με τα αγωνιστικά μας τμήματα διότι οι καλοκαιρινοί μήνες είναι πιο χαλαροί για τα παιδιά αφού δεν πιέζονται με τα διαβάσματα και από τις υποχρεώσεις του σχολείου, των φροντιστηρίων κ.λ.π.

Αυτά τα παιδιά είναι πολύ τυχερά διότι τους διδάσκουν οι πλέον ειδικοί , έμπειροι και κατάλληλοι γι’ αυτές τις ηλικίες προπονητές.

Η διαφορά και η γρήγορη βελτίωση ήδη αρχίζει και φαίνεται στο παρκέ. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί , διοίκηση, προπονητικό team και παίκτες προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία».

 

karta antonis garden
zgas

Rabona ad