Συνεχίζονται οι εξετάσεις στον Εργοτέλη

Football League 17 Ιουλίου 2018, 18:33

Το… σκηνικό είναι γνωστό αυτές τις μέρες στον Εργοτέλη, καθώς οι παίκτες του συνεχίζουν να περνάνε από εξετάσεις.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών πέρασε σήμερα από καρδιολογικές εξετάσεις κι εργομετρικά τεστ, ενώ το δεύτερο έκανε αιματολογικές εξετάσεις, λιπομέτρηση και ζύγισμα Το τρίτο γκρουπ, τέλος, ξεκινάει τους… ελέγχους την Τετάρτη (18/07).

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Καρδιολογική εξέταση και εργομετρικά τεστ περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα (17/7) για τους παίκτες μας οι οποίοι απαρτίζουν το πρώτο γκρουπ και ο λόγος για τους Μαζουλουξής, Μανουσάκης, Λαμπάκης, Οικονόμου, Βογιατζής, Μπουτσάκης, Κατσούρι, Σαϊτάκης και Τσακάνι.

Το δεύτερο γκρουπ στο οποίο βρίσκονται οι Χανιωτάκης , Κατσιμήτρος , Καλογεράκης , Μπάτζιος , Βουτσάς , Μπουρσέλης , Κουτσογιαννάκης  και Πάτας πέρασε σήμερα αιματολογικές εξετάσεις, λιπομέτρηση και ζύγισμα, ενώ το αυριανό μενού για τους συγκεκριμένους παίκτες περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση και εργομετρικά τεστ.

Ανάλογες εξετάσεις θα περάσει το ερχόμενο διήμερο (18/7 και 19/7) και το τρίτο γκρούπ στο οποίο θα συμμετέχουν οι  Ιατρούδης , Bruce , Efford , Yakubu , Κορνηλάκης , Πλαιτάκης, Τσέλιος, Cypers και Σταθόπουλος.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν και τα ισοκινητικά τεστ έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των παικτών προκειμένου να γίνει η σχετική αξιολόγηση και να ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας με την πρώτη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (23/7) στο Παγκρήτιο στάδιο».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad