Συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις το “χτίσιμο” του Ικάρου (pics)

Ικαρος Μουρνιών | 4 Αυγούστου 2018, 18:15

Την 2η εβδομάδα προετοιμασίας του ολοκληρώνει το απόγευμα του Σαββάτου ο Ίκαρος Μουρνιών.

Στο γήπεδο του Ταυρωνίτη θα δώσει το πρώτο φιλικό απέναντι στον Ποσειδώνα Καμισιανών/Ραπανιανών σε ένα αν μη τι άλλο πολύ δυνατό τεστ για τους παίκτες του Σταμάτη Φλεμετάκη.

proponisi

Η προετοιμασία συνεχίζεται πάντως σε καθημερινή βάση με προπονήσεις στο γήπεδο των Νεροκούρου με τον Ίκαρο να θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο την ερχόμενη χρονιά.

Ήδη έχει προχωρήσει σε κάποιες προσθήκες (Δασκαλάκης, Σοφιανόπουλος, Λάκκας, Ι. Καρατζάς και Καραγκούνης) ενώ προώθησε και κάποιους “μικρούς” οι οποίοι αναμένεται να πάρουν ευκαιρίες φέτος. Πρόκειται για τον Στέφανο και Παναγιώτη Καρατζή και τον Μάνο Λιάσκα ο οποίος πήρε και πέρυσι συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία.

Το athlitiko βρέθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (3/8), καταγράφοντας τις πρώτες εικόνες της ομάδας, ενώ συνομίλησε με τον προπονητή Σταμάτη Φλεμετάκη και τους Γιάννη Δασκαλάκη και Χρήστο Χριστόπουλο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Φλεμετάκης τόνισε ότι στόχος είναι να πάιξει η ομάδα του καλό ποδόσφαιρο και να προωθήσει παράλληλα κάποια νεαρά παιδιά: «Έχουμε ξεκινήσει εδώ και 10 ημέρες την προετοιμασία μας. Όπως οι περισσότερες ομάδες, πιστεύω έτσι και εμείς έχουμε τα θέματά μας με την προσέλευση των παιδιών λόγω του ότι ακόμα όλοι δουλέυουν πολύ τέτοια εποχή. Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το πιο αμφίρροπο και το πιο δύσκολο που θα έχουμε εδώ και χρόνια. Όλες οι ομάδες δείχνουν πολύ ενισχυμένες, στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προωθήσουμε κάποια νεαρά παιδιά. Όλα αυτά σε συνδυασμό βέβαια με ένα καλό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα και να φτάσουμε και στο Κύπελλο Χανίων όσο πιο μακριά μπορούμε. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους».

flemetakis daskalakis

Αριστερά ο τεχνικός του Ικάρου Σταμάτης Φλεμετάκης και δεξιά ο γενικός αρχηγός Αποστόλης Δασκαλάκης

sofianopoulos daskalakis lakkas

Σταύρος Σοφιανόπουλος, Γιάννης Δασκαλάκης και Σταύρος Λάκκας (πάνω), Γιάννης Καρατζάς και Δημήτρης Καραγκούνης (κάτω) αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ικάρου

karatzas

karagounis

karatzides liaskas

Προωθήθηκαν και οι νεαροί Παναγιώτης Καρατζής, Μάνος Λιάσκας και Στέφανος Καρατζής

nani xristopoulos

Κατά την επιστροφή του στον Ίκαρο μετά από 4,5 χρόνια ο Γιάννης Δασκαλάκης τόνισε τα εξής: «Καλή χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμους και πάνω απ’ όλα υγεία σε όλο τον κόσμο. Από εκεί και πέρα ο στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη σωτηρία και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και ταυτόχρονα να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να περάσουμε έξω ότι ο Ίκαρος είναι μια οικογένεια και θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Όσον αφορά εμένα η προσέγγιση από τον Ίκαρο, το πρέσινκ του γενικού αρχηγού (αδερφός μου) και η πίεση σε επαγγελματικό επίπεδο λόγω δουλειάς και επειδή ξέρω τα περισσότερα παιδιά πήρα την απόφαση να γυρίσω στα πατρια εδάφη. Έτσι θα  βάλω ένα λιθαρακι να βοηθήσω την ομάδα μου».

Aπό την πλευρά του ο Χρήστος Χριστόπουλος δήλωσε: «Καλή χρονιά σε όλους. Προς το παρόν είναι ακόμα αρχή, οι παίκτες είναι σε δουλειές οπότε θα προσαρμόσουμε τον στόχο μέσα στη χρονιά. Γίνεται καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο, έμεινε ο ίδιος προπονητής, υπήρξε ενίσχυση μαζί με το υπάρχον υλικό που ανανέωσε και μένει να δούμε πως θα πάει η φετινή χρονιά. Θέλουμε να έχουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

zimvragakis

Mikel Chania Delivery

Rabona ad