Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, πέρασμα 2-0 από τον Ναύσταθμο (pics)

ΕΘΚ Ασπίδα | 7 Δεκεμβρίου 2019, 20:10

H Ένωση Θύελλα Καμινίων έδωσε συνέχεια στην ξέφρενη πορεία της στη Β' κατηγορία, αφού έκαμψε την αντίσταση και της Ασπίδας εκτός έδρας με 2-0 για τη 13η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ακρωτηρίου χτύπησε από μία φορά στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων και διατηρεί με αυτή τη νίκη το +9 στην κορυφή.

Από τους πρωταγωνιστές των νικητών σε αυτό το ματς αναδείχτηκε ο 16χρονος Χρήστος Δάλλας που ήταν ο δημιουργός του πρώτου τέρματος και ο σκόρερ του δεύτερου.

Από τα δικά του πόδια στο 9′ ο Τσαρτσίου με άψογο σουτ έκανε το 0-1. Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος και στο 50′ από ενέργεια του Κοπανάκη αυτή τη φορά, ο Δάλλας με πλασέ έγραψε το τελικό 0-2.

goal ethk

aspida ethk

Διαιτητής: Πατσουράκης
Βοηθοί: Πέτσας – Στεφανίδου

Aσπίδα (Δημήτρης Φούρλας): Αλλίου, Παπαδάκης (83′ Αρβανίτης), Παλάσης (87′ Πεπονούλας), Χαιρετάκης, Κοζάκης, Καράμπελας, Δελήμπασης (59′ Κουτρουμπάς), Παντελακάκης, Μπουλής, Σωτηρίου, Ζης

Eνωση Θ.Κ. (Γιώργος Ντενεκετζής): Τριανταφυλλάκης, Χρ. Πολυχρονάκης, Βολακάκης, Τερεζάκης, Πενταράκης, Αγναντής (70′ Μπαγετάκος), Στ. Κελάκης, Κοπανάκης, Π. Πολυχρονάκης (64′ Ν. Ανδρεαδάκης), Δάλλας (85′ Γκούβερης), Τσαρτσίου (75′ Παπαδεράκης)

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad