Συνεχίζει στη Μεσσαρά η Αποστολάκη

Βόλεϊ | 23 Ιουλ 2018, 18:00

Στη Μεσσαρά θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Χανιώτισσα αθλήτρια, Σοφία Αποστολάκη.

Ο ΓΑΣ Μεσσαράς ήρθε σε συμφωνία γι’ ακόμη μία χρονιά με τον ΑΟ Ακρωτηρίου για παραμονή της 24χρονης ακραίας για 5η σεζόν.

Η Αποστολάκη ξεκίνησε την καριέρα της από το Ακρωτήρι και ακολούθησαν ο διετής δανεισμός της στον ΣΦΠ Χανίων (2010-2012) και η παραχώρησή της στον ΓΑΣ Μεσσαράς από το 2012, με ενδιάμεσο σταθμό για μία σεζόν (2016-2017) τη ΓΕΗ.

Η ανακοίνωση της Μεσσαράς έχει ως εξής:

Την συνέχιση της συνεργασίας του και για την σεζόν 2018-19, με την Σοφία Αποστολάκη ανακοινώνει ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς.

Η Σοφία Αποστολάκη θα αγωνίζεται με την Μεσσαρά στην PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ για 5η σεζόν. Η 24χρονη ακραία είναι παρούσα σε όλες τις σημαντικές στιγμές της πορείας του συλλόγου στις Εθνικές κατηγορίες και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές. Η επιθυμία της να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο ήταν ο βασικός παράγοντας αυτής της συμφωνίας όπως επίσης και η εξαιρετική συνεργασία της Μεσσαράς με τους ανθρώπους του Ακρωτηρίου όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά με την Γ.Γ. κα Ελένη Καζάκου και τον προπονητή κο Χρήστο Διαμαντάκη.

Θεωρώντας την Σοφία ως ένα “δικό μας παιδί” την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή σεζόν, με υγεία και να πετύχει μαζί μας κάθε στόχο της.

 

karta antonis garden

Rabona ad