Συνεχίζει σε ανοδικούς ρυθμούς: 4-0 τη Δάφνη

Δάφνη Αρης Σούδας | 29 Σεπτεμβρίου 2018, 19:28

Σε μια άνετη νίκη, επιβεβαιώνοντας την καλή κατάσταση που διανύει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, σημείωσε ο Αρης Σούδας, επικρατώντας με 4-0 της Δάφνης.

Η ομάδα του Νίκου Μαναρώλη συνεχίζει έτσι νικηφόρα την πορεία της μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Μινώταυρο, δείχνοντας πως όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και καλύτερη.

Το παιχνίδι στη Σούδα κρίθηκε στο α’ ημίχρονο, οπότε και ο Αρης είχε καταφέρει να σκοράρει τα τρία από τα τέσσερα τέρματά του, ενώ είχε και δοκάρι. Συγκεκριμένα, το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό ο Πιτσιάβας, ακολούθησε στο 25’ το 2-0 με τον Χριστουλάκη, ενώ στο 39’ ο Τσιμπρικίδης αύξησε το δείκτη του σκορ σε 3-0. Νωρίτερα, στο 30′, ο Στρατουδάκης έστειλε από το σημείο του πέναλτι την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ένα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Χριστουλάκης.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο β’ πια ημίχρονο με τον Τσιμπρικίδη, που σκόραρε το δεύτερό του τέρμα στο 76’.

Διαιτητής: Κουρκουμελάκης
Βοηθοί: Τζιράκης-Πολυθοδωράκης

Αρης Σούδας (Νίκος Μαναρώλης): Σαρτζετάκης, Στεφανίδης, Νικολακάκης (69’ Κούτας), Παντελακάκης (73’ Παπάζογλου), Ποταμίτης, Ροκάκης (46’ Αρτσιδάκης), Στρατουδάκης, Χριστουλάκης (46’ Φέζγκα), Πιτσιάβας, Τσιμπρικίδης, Γαλανάκης

Δάφνη (Στέλιος Νικηφόρος): Συγγελάκης, Τσεοπάνου, Πενθερουδάκης, Γεωργιουδάκης (55’ Μοχλάκης), Ι. Κοκολάκης (46’ Εμμ. Κοκολάκης), Καλαΐτζιδάκης, Μανταδάκης (72’ Τσίκο), Μπουντακόπουλος, Κουγεντάκης, Βαρδάκης, Μυριδάκης.   

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad