Συνεχίζει με Χατζηγιάννη ο Άρης

Άρης Σούδας | 26 Ιανουαρίου 2018, 15:29

Οι φήμες για επιστροφή του Μανόλη Πηγουνάκη στον Άρη Σούδας δεν επιβεβαιώθηκαν, αφού η διοίκηση του Άρη Σούδας αποφάσισε να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νεαρός τεχνικός και ποδοσφαιρικό “παιδί” του Άρη Σούδας ανέλαβε υπηρεσιακά να αντικαταστήσει τον Γιώργο Κόλτζο, αλλά πλέον μονιμοποιείται έπειτα από την απόφαση του Δ.Σ. με σκοπό να συνεχίσει την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία και λογική της ομάδας για προώθηση και ανάδειξη νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα προέρχονται από τις ακαδημίες της Σούδας.

Η ανακοίνωση του Άρη Σούδας αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Από την Διοίκηση του σωματείου έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και αποφασίστηκε ομόφωνα η ανάθεση των καθηκόντων του προπονητή, στον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο όποιος είναι ένας νέος με όραμα και φιλοδοξίες διπλωματούχος προπονητής, προερχόμενος από τα σπλάχνα του Άρη Σούδας, όπου αγωνίσθηκε επί χρόνια ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής στο ανδρικό τμήμα της Ακαδημίας μας.

Ο νέος μας προπονητής θα βασισθεί πάνω στην ίδια αγωνιστική φιλοσοφία και λογική όσον αφορά στην προώθηση και καθιέρωση των νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τις Ακαδημίες του σωματείου.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Εκ του Δ.Σ.

 

Estrella