Συνεχίζει η οικογένεια Καλαϊτζίδη στον Απόλλωνα Πόντου

Football League 28 Ιουλίου 2018, 17:32

Ο Απόλλων Πόντου εξέδωσε ανακοίνωσε και έκανε γνωστό ότι η ΠΑΕ δεν πωλείται, ενώ στήριξε την οικογένεια Καλαϊτζίδη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα της Καλαμαριάς, μάλιστα, ξεκαθάρισε πως υπήρξε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και γενικότερα διάσταση απόψεων με τον κ. Μπαλτίδη, ο οποίος, με τη σειρά του, απέσυρε το ενδιαφέρον του για το σύλλογο.

Η ανακοίνωση: «Αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μπαλτίδη σχετικά με το ενδιαφέρον του για την Π.Α.Ε. προς ενημέρωση των φιλάθλων της Καλαμαριάς, αλλά και γενικά όλων των φιλάθλων επισημαίνουμε τα εξής:

Σήμερα υπήρξε όντως τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του κ. Μπαλτίδη και ατόμου το οποίο ενεργούσε για λογαριασμό της Π.Α.Ε. και διαπιστώθηκε διαφορά σχετικά με το οικονομικό και γενικά διάσταση των απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών. Επίσης αναφέρθηκε σε αυτόν ότι μόνο η περίπτωση της μεταβίβασης των μετοχών εξετάζεται από την πλευρά της Π.Α.Ε. και κάθε άλλη πρόταση (μάνατζμεντ,κ.λ.π.) ούτε καν θα συζητηθεί.

Καταλήγοντας θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον κ. Μπαλτίδη, καθώς επίσης και σε κάθε άλλο επίδοξο αγοραστή της Π.Α.Ε.

Κύριοι η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ πωλείται, δεν “εκποιείται” και η μεταβίβαση των μετοχών θα γίνει, εάν φυσικά τελικά γίνει, όχι με παζάρια αλλά αποκλειστικά και μόνο με συγκεκριμένους οικονομικούς όρους. Και μάλιστα με μικρό τίμημα, που είναι πολύ μικρότερο φυσικά από τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί στο διάστημα των δύο χρόνων.

Θεωρείται αυτονόητο ότι σε περίπτωση που τελικά δεν υπάρξει αγοραστής της ΠΑΕ οι μέχρι σήμερα οφειλές της ομάδας θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την οικογένεια Καλαϊτζίδη.

Για την Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ».

Από’ κει και πέρα, η οικογένεια Μπαλτίδη απέσυρε το ενδιαφέρον της για την αγορά της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου. Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση στο facebook: «Η οικογένεια Μπαλτίδη μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου επειδή δεν έχει να χωρίσει τίποτα με την οικογένεια Καλαϊτζίδη αποσύρει την πρόταση περί αναλήψεως του χρέους και της ομάδος και σαν γνήσιοι Απολλωνιστές σας ευχόμαστε καλή τύχη».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad