Συνεχίζει από τα Χανιά για την τελική ευθεία

Πλατανιάς | 10 Σεπτεμβρίου 2018, 16:23

Από τα Χανιά αναμένεται πλέον να συνεχίσει την προετοιμασία του ο Πλατανιάς εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Μάλιστα, αυτή την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο και το πρώτο φιλικό παιχνίδι μετά την επιστροφή του από τη Νάουσα, που είναι απέναντι στην Παλαιόχωρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αποστολή της χανιώτικης ομάδας επέστρεψε την Κυριακή το βράδυ στα Χανιά μετά από 15 και πλέον ημέρες όπου πραγματοποίησε στα Τρία Πέντε Πηγάδια το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ βρέθηκε επίσης το Ηράκλειο όπου έδωσε το φιλικό με τον ΟΦΗ.

Ο Πάουλο Κάμπος, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση που είχαν οι παίκτες του, παρουσιάζοντας μία αρκετά καλή εικόνα και προπαντός διατηρώντας τον ΟΦΗ στο 0-0 μέχρι το 71ο λεπτό. Πρόκειται για μια εμφάνιση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως παρόμοια με αυτήν απέναντι στη Δόξα Δράμας, όπου και εκεί ο Πλατανιάς είχε παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, μέχρι να έρθει το γκολ για τους “μαυραετούς”.

Η ουσία είναι ότι ο Πλατανιάς έχει επιστρέψει στη βάση του και από τα Χανιά πλέον θέτει στην τελική ευθεία το αγωνιστικό του προγραμματισμό έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Estrella