Συναντήθηκε με ΕΣΑΚΕ ο Γλυνιαδάκης

Μπάσκετ 17 Οκτωβρίου 2019, 18:55

Με αντιπροσωπεία του Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών συναντήθηκε την Πέμπτη ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης με την ιδιότητα του προέδρου του ΠΣΑΚ κι αποφασίσθηκε μία σειρά κοινών δράσεων προς όφελος του Ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ.

Η σχετική ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ για τη συνάντηση και τις αποφάσεις που πάρθηκαν:

«Με τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών κ. Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τον γενικό γραμματέα του Συνδέσμου, κ. Βασίλη Ξανθόπουλο, τον γενικό διευθυντή κ. Κώστα Αλεξανδρίδη και τον νομικό σύμβουλο κ. Γιάννη Ζαφειρόπουλο συναντήθηκαν σήμερα ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Σταύρος Δουβής και στελέχη του ΕΣΑΚΕ.

Στην συνάντηση στο πνεύμα συνεργασίας, που διέπει την σχέση του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ συζητήθηκαν τα θέματα τα οποία απασχολούν το επαγγελματικό μπάσκετ.

Συμφωνήθηκε να αναλάβει ο ΠΣΑΚ πιο ενεργό ρόλο στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Basket League και στις ενέργειες προβολής και προώθησης του Πρωταθλήματος.

Επίσης, ο ΠΣΑΚ αιτήθηκε μέλος του να μετέχει στην επιτροπή που αποτελείται από στελέχη του ΕΣΑΚΕ και προβαίνει ανά τρίμηνο στον έλεγχο της ορθής οικονομικής λειτουργίας των ΚΑΕ.

Εκπρόσωπος του ΠΣΑΚ θα παραστεί την επόμενη εβδομάδα στην συνάντηση των εκπροσώπων της EKO με τους Υπεύθυνους Μάρκετινγκ των ΚΑΕ της Basket League.

Καταλήγοντας οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην μεγαλύτερη ανάπτυξη και εμβάθυνση της συνεργασίας τους προς όφελος του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ.»

zgas

Rabona ad