Συνέχισε νικηφόρα με πρωταγωνιστή Τζαγκαράκη ο Μινώταυρος

Μινώταυρος Δόξα Παχ. | 20 Ιανουαρίου 2018, 19:29

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις του για την 21η αγωνιστική ο Μινώταυρος που επιβλήθηκε στις Μουρνιές με 3-0 της Δόξας Παχιανών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι γηπεδούχοι είχαν πάντως σε πολύ καλή μέρα τον Σπύρο Τζαγκαράκη που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ του Μινωταύρου στο πρώτο ημίχρονο και έδωσε έτσι… αέρα στην ομάδα του με το προβάδισμα στο 2-0. Στο 20′ άνοιξε τον δρόμο της νίκης, μετά από την πάσα του Ξεκουκουλωτάκη, ενώ στο 35′ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα, αυτή τη φορά μετά από πάσα που πήρε από τον Δημούση.

Η Δόξα έψαξε ένα γκολ στο β΄μέρος που θα την έβαζε ξανά μέσα στον αγώνα και παρουσίαζε κάποιες φάσεις με κύριους εκφραστές τον Κληρονόμο και τον Κουβαριτάκη, ωστόσο δέχτηκε το 3-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Μινώταυρο να σκοράρει με τον Γιώργο Μανωλεδάκη, έπειτα από την σέντρα του Ξεκουκουλωτάκη, ο οποίος μοίρασε έτσι την 2η ασίστ στην αναμέτρηση.

Μινώταυρος (Τάκης Διακάκης): Σολανάκης, Δαμανάκης (60′ Τιχομίροφ), Ξεκουκουλωτάκης, Μιχ. Μανωλεδάκης, Κελαϊδής, Κοζάκης, Περαθωράκης, Καλαϊτζάκης (80′ Μαντσέλλι), Δημούσης (82′ Γιουρμετάκης), Τζαγκαράκης (70′ Γ. Μανωλεδάκης), Ανδρ. Παπαδάκης

Δόξα Παχιανών (Βασίλης Κούτας): Σκουμπάκης, Παν. Παπαδάκης (81′ Νταουντάκης), Κουνέτας, Κουρνιδάκης (63′ Αναστασόπουλος), Χριστοφής, Περράκης, Ανωμεριανάκης (37′ λ.τρ. Δημητρίου), Καλιοτζάκης, Κουβαριτάκης, Κληρονόμος (72′ λ.τρ. Γκιόκα), Χατζημαρινάκης

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden