Συνάντηση στην Αθήνα για το πανελλήνιο άρσης βαρών στα Χανιά

Σπορ 17 Δεκεμβρίου 2019, 19:28

Συνάντηση στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, με θέμα τη διοργάνωση στα Χανιά του πανελλήνιου πρωταθλήματος άρσης βαρών για τις κατηγορίες εφήβων - νεανίδων.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Οκτώβριο για το θέμα αυτό είχε βρεθεί στα Χανιά ο Πύρρος Δήμας προκειμένου να κινήσει τις διαδικασίες για την πραγματοποίηση του εν λόγω πρωταθλήματος στα Χανιά.

Στη συνάντηση το παρόν έδωσαν, εκτός από τον κ. Αυγενάκη, ο υφυπουργός παιδείας και θρησκευμάτων, Βασίλης Διγαλάκης, ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας άρσης βαρών, Πύρρος Δήμας, ο Λευτέρης Μπουζάκης από μέρους της τοπικής επιτροπής του Δήμου Χανίων και οι κ.κ. Δασκαλάκης και Ανατολίτης.

Σχετική ενημέρωση παρέχει και ο κ. Διγαλάκης, κάνοντας γνωστό ότι στη συζήτηση που υπήρξε, διερευνήθηκαν οι προοπτικές αναβάθμισης και στήριξης του πανεπιστημιακού αθλητισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό. «Γι’ αυτόν τον σκοπό, ο κ. Δήμας έθεσε εαυτόν στη διάθεση της πολιτείας, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς με την αναμφισβήτητα αξιόλογη εμπειρία του και την προσωπική του ακτινοβολία θα μπορούσε να αποτελέσει πρεσβευτή του πανεπιστημιακού αθλητισμού», σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ. Διγαλάκης.

Να σημειωθεί πως η νέα ημερομηνία που συζητιέται για τη διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος άρσης βαρών δεν είναι αυτή που είχε γίνει γνωστή σε πρώτη φάση, δηλαδή 24-26 Απριλίου αλλά ενδέχεται να πραγματοποιηθεί το διάστημα μεταξύ 3-5 Απριλίου.,

JoyMachine

Rabona ad