Συνάντηση Ροκάκη – Blue Boys για όνομα και όχι μόνο

Χανιά | 17 Ιουλ 2018, 14:08

Συνάντηση διοίκησης - οργανωμένων φιλάθλων του Α.Ο. Χανιά πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ στο σύνδεσμο των Blue Boys. Η συζήτηση αφορούσε πολλά θέματα, μεταξύ άλλων και το όνομα της ομάδας.

Από τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι Blue Boys ζήτησαν εξηγήσεις από τον Αντ. Ροκάκη για το λόγο που η ομάδα ενώ έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες συνεχίζεται από κάποια ΜΜΕ ή ποδοσφαιρικούς φορείς στην Ελλάδα ν’ αναφέρεται μόνο ως “Κισσαμικός”. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι αναφορικά με αυτό το θέμα είχε υπάρξει πριν από καιρό κινητοποίηση στο Λιμάνι, με τους Blue Boys να εκφράζουν τις προθέσεις του αναφορικά με το όνομα της ομάδας.

Blue Boys Faros

Η φωτογραφία με το πανό που είχε αναρτηθεί στο Φάρο πριν από καιρό.

Η ουσία είναι ότι δόθηκαν εξηγήσεις από τον κ. Ροκάκη προς τους οπαδούς της ομάδας. Τονίστηκε ότι δεν είναι θέμα της ΠΑΕ ότι δεν αναφέρεται όπως πρέπει το όνομα του ΑΟΧ/Κισσαμικού και πως σε κάθε περίπτωση, αυτό ήταν και παραμένει ένα θέμα που απασχολεί τη διοίκηση, το οποίο απέδωσε σε άλλους παράγοντες που δεν έχουν σχέση με τη χανιώτικη ομάδα. Επίσης, όπως τονίστηκε, η προσπάθεια θα συνεχίσει να είναι το ίδιο έντονη και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός να αναφέρεται παντού ως… ΑΟΧ/Κισσαμικός.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Ροκάκης που συνοδευόταν από τους Γ. Ξηρουχάκη, Ανδ. Φυντικάκη και Θαν. Μακρυγιαννάκη, δηλαδή οι δύο τελευταίοι στελέχη της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟΧ, τόνισε ότι οι στόχοι της ομάδας θα είναι φέτος πρωταγωνιστικοί και πως οι πρώτες μεταγραφές είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι Blue Boys είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν κι άλλες απόψεις με τον Αντ. Ροκάκη, με τον τελευταίο να τους ζητά να παραμείνουν δίπλα στην ομάδα και να τη στηρίξουν στη νέα προσπάθεια που θα κάνει την επόμενη χρονιά, αλλά και τους οπαδούς να δίνουν τη συγκατάθεσή τους, ενώ στο τέλος αυτής της συνάντησης φώναξαν συνθήματα και άναψαν καπνογόνα, αποθεώνοντας τον πρόεδρο του ΑΟΧ/Κισσαμικού.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad