Συνάντηση με Σταϊκούρα, Πέτσα, Αυγενάκη η ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά

Super League 2 10 Οκτωβρίου 2019, 19:52

Η αναστολή του πρωταθλήματος της Super League 2 απασχόλησε την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη συνεδρίαση της Πέμπτης. Αποφασίσθηκε να ζητηθεί άμεσα συνάντηση με πολιτικούς φορείς για να λυθεί το θέμα των τηλεοπτικών.

/Bella Pizza

Η σχετική ενημέρωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε διεξοδικά το θέμα της συνεχιζόμενης αναστολής της διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την συμπαράσταση και αλληλεγγύη της προς τα σωματεία της SL2 και τους ποδοσφαιριστές τους. Εκφράζει επίσης την ανησυχία της για τις επαπειλούμενες αγωνιστικές και οικονομικές συνέπειες για το σύνολο των εθνικών πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό για θέματα Επικοινωνίας κ. Στέλιο Πέτσα και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με στόχο την επίτευξη συναινετικής λύσης και την οριστική διευθέτηση του προβλήματος που έχει προκύψει με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της κατηγορίας αυτής.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad