Συνάντηση με άτομα της κυβέρνησης για το θέμα της Σούπερ Λιγκ 2

Super League 2 10 Οκτωβρίου 2019, 18:10

Εξελίξεις πρόκειται να καταγραφούν μέσα στα επόμενα 24ωρα, καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία συνεδρίασε την Πέμπτη, έλαβε την απόφαση να υπάρξει συνάντηση με στελέχη της κυβέρνησης. 

/Bella Pizza

Ειδικότερα, αντιπροσωπεία από την ΕΠΟ, τη Σούπερ Λιγκ 1 και τη Σούπερ Λιγκ 2 πρόκειται να συναντηθούν με τον υπουργό οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί συνολικά το πρόβλημα που έχει υπάρξει με τη Σούπερ Λιγκ 2 και να δοθεί επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται για το θέμα αυτό ότι το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ 2 έχει προγραμματίσει να συνεδριάσει την προσεχή Δευτέρα, οπότε μεταξύ άλλων θα παρθεί και η απόφαση για το αν θα συνεχιστεί η αναβολή ή το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ξανά.

Πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται ακόμα για την ώρα, αναφέρουν ότι το θέμα -που ούτως ή άλλως είναι πολιτικό- έχει τεθεί στην διάσταση που πρέπει και θα υπάρξει οριστική λύση μέσα στις επόμενες ημέρες, η οποία σε κάθε περίπτωση θα ικανοποιεί τις ομάδες…

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad