Συνάντηση Γραμμένου με εκπροσώπους διαιτητών για την απεργία

Super League 1 19 Δεκεμβρίου 2019, 18:34

Για την απόφαση των διαιτητών - βοηθών διαιτητών της "μεγάλης" κατηγορίας να μην αγωνιστούν στις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 είχαμε ενημερώσει εγκαίρως.

Στο πλαίσιο αυτό αντιπροσωπεία των διαιτητών συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ παρουσία του προέδρου της Super League, του προέδρου της ΚΕΔ και του εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA.

Οι Παπαπέτρου, Ζαχαριάδης, Μπαλτάς και Καρσιώτης εξέφρασαν τα ζητήματα και τα παράπονα του κλάδου τους, με τη συζήτηση -σύμφωνα με την ΕΠΟ- να γίνεται σε εποικοδομητικό κλίμα. Η σχετική ενημέρωση της ομοσπονδίας:

«Με τους εκπροσώπους των διαιτητών και βοηθών διαιτητών Α’ κατηγορίας κ.κ. Τάσο Παπαπέτρου, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, Χρήστο Μπαλτά και Μιχάλη Καρσιώτη συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος, παρουσία του προέδρου της Super League κ. Μηνά Λυσάνδρου, του προέδρου της Κ.Ε.Δ. κ. Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Οι εκπρόσωποι των διαιτητών / βοηθών διαιτητών παρουσίασαν τις θέσεις τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ενημέρωσαν τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. και τον ομόλογό του της Super League για την απόφασή τους να προχωρήσουν σε αποχή τη 18η αγωνιστική της Super league 1, καθώς και για τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα της υποβολής μηνύσεων εις βάρος διαιτητών, καθώς και των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους παραγόντων του ποδοσφαίρου, το οποίο άλλωστε αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην πρόσφατη συνάντηση της Νυόν και εξετάσθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. Η συζήτηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα, με προτεραιότητα την εκτόνωση του κλίματος προς όφελος του ποδοσφαίρου.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad