«Συμφωνία ΠΑΟΚ-Κόνιαρη για έναν ακόμα χρόνο»

Μπάσκετ 13 Σεπτεμβρίου 2018, 23:31

Για την επέκταση της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, μέχρι το 2020, συμφώνησε ο Αντώνης Κόνιαρης.

Σύμφωνα με το sdna ο Χανιώτης γκαρντ ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του “δικεφάλου”, κάτι που γνωστοποίησε ο ίδιος μετά το φιλικό παιχνίδι με την Μπουγιούκσεχιρ.

Ο Κόνιαρης πλέον έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020, με αναπροσαρμογή των απολαβών του αλλά και του όρου που έχει να κάνει το buy out.

Το σχετικό δημοσίευμα έχει ως εξής:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε σε μία πολύ σημαντική συμφωνία με έναν παίκτη που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά της στοιχεία.

Το συμβόλαιο του Αντώνη Κόνιαρη, είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο είχαν ανοίξει από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Τότε, είχε γίνει μια πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη, διαπιστώθηκε μία θετική διάθεση και αναμενόταν η επόμενη κίνηση.

Νέα επαφή, έγινε πριν την αναχώρηση του για τις ΗΠΑ όταν επήλθε και ουσιαστικά η συμφωνία, η οποία γνωστοποιήθηκε μετά το σημερινό παιχνίδι με τη Μπουγιούκσεχιρ, από τον ίδιο τον παίκτη.

Η συμφωνία αυτή, έχει αποτυπωθεί και επί… χάρτου και πλέον ο Κόνιαρης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2020, με αναπροσαρμογή τόσο των απολαβών του παίκτη, όσο και του κομματιού που έχει να κάνει με το buy out.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία σημαντική συμφωνία για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία είναι γνωστό σε ποιο οικονομικό πλαίσιο κινείται, όπως είναι γνωστό επίσης, ότι ο Κόνιαρης, σαν νεαρός Έλληνας παίκτης, ο οποίος χρόνο με το χρόνο ανεβάζει το επίπεδό του, «γυαλίζει» σε αρκετές ομάδες.

Αν δεν ερχόταν η συμφωνία αυτή, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να χάσει τον Κόνιαρη το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς να πάρει ευρώ, ενώ τώρα, αν κάποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να τον αποζημιώσει.

 

karta antonis garden