«Συμφωνία για 3.650.000 ευρώ στη Φούτμπολ Λιγκ»

Football League 11 Αυγούστου 2018, 20:42

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είδηση, πέρα ως πέρα ευχάριστη για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ έρχεται στο προσκήνιο εν όψει της πραγματοποίησης του νέου πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με αυτήν, υπήρξε συμφωνία για ό,τι αφορά μεταξύ άλλων και το οικονομικό, με τις ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ να αναμένεται να μοιραστούν από σχεδόν 200.000 ευρώ η καθεμία τη νέα περίοδο! Συγκεκριμένα, το σχετικό ρεπορτάζ που έρχεται από την Πάτρα (sportfmpatras), αναφέρει ότι, «επετεύχθη συμφωνία αφού οι πληροφορίες λένε ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί στην Football League πόσο 3.650.000 ευρώ ενώ θα ρυθμιστεί και το χρέος προς την Τράπεζα Πειραιώς – Αγροτική που είχε πάρει η διοίκηση Καλογιάννη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συμφωνία επετεύχθη μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, του προέδρου της Φούτμπολ Λιγκ, Λεωνίδα Λεουτσάκου και του α’ αντιπροέδρου της Λίγκας και προέδρου της Παναχαϊκής, Κώστα Μπακαλάρου.

Αναλυτικά το πλήρες ρεπορτάζ είναι το εξής:

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportfmpatras.gr επετεύχθη συμφωνία μεταξύ του Γιώργου Βασιλειάδη και της Football League.

Χθες, βράδυ ο Υφυπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε στην Αθήνα με τον πρόεδρο Λεωνίδα Λεουτσάκο και τον αντιπρόσωπο της Football League Κώστα Μπακαλάρο.

Μετά από αρκετή ώρα συζήτησης επετεύχθη συμφωνία αφού οι πληροφορίες λένε ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί στην Football League πόσο 3.650.000 ευρώ ενώ θα ρυθμιστεί και το χρέος προς την Τράπεζα Πειραιώς- Αγροτική που είχε πάρει η διοίκηση Καλογιάννη.

Μετά από αυτή την δέσμευση και υπόσχεση λύνεται το οικονομικό για τις ομάδες της Β’ εθνικής και πλέον πάμε για σέντρα στις 22-23 Σεπτεμβρίου με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τις 16 ομάδες της Football League».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad