Συλλυπητήρια του Θησέα για Τριλυράκη

Θησέας | 4 Ιανουαρίου 2018, 19:44

Ένας άνθρωπος που προσέφερε πολλά και ήταν κοντά στην ομάδα του Θησέα Περιβολίων μέχρι και πριν από λίγους μήνες, ο Γιάννης Τριλυράκης έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες μετά από περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο εκλίπων διατέλεσε μέλος στο Δ.Σ. της ομάδας, καθώς και της τοπικής κοινότητας των Περιβολίων, έτσι ο Θησέας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του με μία ιδιαίτερη ανακοίνωση για τον ίδιο. Μάλιστα σε ένδειξη πένθους στο παιχνίδι με τη Δάφνη την Κυριακή (7/1) ο Θησέας θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια.

trilirakis giannis

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η οικογένεια του ΘΗΣΕΑ πριν λίγες ημέρες αποχαιρέτησε ένα μέλος της για τη γειτονιά των Αγγέλων. Ενεργό μέλος της κοινότητας Περιβολίων, σεβαστός οικογενειάρχης αντιμετώπισε με δύναμη και αυταπάρνηση την περιπέτεια της υγείας του.
Επίσης υπήρξε μέλος του ΔΣ του ΘΗΣΕΑ για πολλά χρόνια με μεγάλη προσφορά. Θα στερηθούμε αγαπητέ μας Γιάννη έντονα την παρουσία σου καθώς μετά την πρώτη σου κερδισμένη μάχη ήσουν πάντα κοντά μας με αποκορύφωμα τον Μάιο του 2017 που γιορτάσαμε το πρωτάθλημα όλοι μαζί.

Ο μεγάλος μας φιλόσοφος Πλάτων είχε αναφερθεί στο θάνατο λέγοντας : “θάνατος τυγχάνει ων, ως εμοί δοκεί, ουδέν άλλο ή δυοίν πραγμάτοιν διάλυσις, της ψυχής και του σώματος απ’ αλλήλου”.
(μτφρ: ο θάνατος δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ο διαχωρισμός δύο πραγμάτων, του ενός απ’ το άλλο, δηλαδή της ψυχής από το σώμα).
Αυτή η ψυχή λοιπόν του Γιάννη θα είναι πάντα κοντά μας και στην οικογένειά του και πολλές φορές στην Χαρωδιά όπου θα βλέπει τον Μανωλάκη του να κάνει τα πρώτα ποδοσφαιρικα βήματα
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και θα είμαστε πάντα δίπλα τους.

Σε ένδειξη πένθους ο ΘΗΣΕΑΣ στον επόμενο αγώνα θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια.

 

 

Mikel Chania Delivery