Συζητήσεις με Σελινιωτάκη – Λαζαρίδη

Χανιά | 18 Ιουλίου 2018, 17:22

Η ανανέωση για τον Αγγελο Ζιούλη ήταν η πρώτη για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ο οποίος αναμένεται να δώσει συνέχεια. Ούτως ή άλλως, σκοπός είναι να παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος των παικτών που έφεραν την ομάδα φέτος στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι ανανεώσεις δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται εδώ και πολλά χρόνια στην ομάδα, του Αλέξη Σελινιωτάκη και του Γιώργου Λαζαρίδη. Οι δύο παίκτες βρίσκονται εδώ και μέρες σε συζητήσεις με τη διοίκηση και ο στόχος είναι να επιτευχθεί συμφωνία, από τη στιγμή εξάλλου που και οι δύο πλευρές θέλουν να δώσουν συνέχεια στη συνεργασία τους. Ουσιαστικά, το αποτέλεσμα αυτών των συζητήσεων θα πρέπει ν’ αναμένεται το συντομότερο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που ο ΑΟΧ/Κισσαμικός επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ του, ένας από τους οποίους είναι και ο Μανώλης Σάλιακας ο οποίος έλαβε μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Είναι δεδομένο ότι η προσπάθεια της ομάδας είναι να επιχειρήσει να κρατήσει τον Ελληνα διεθνή με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστή, αφού την χρονιά που πέρασε ήταν από τις πιο παραγωγικές του μονάδες.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad