Συγχαρητήρια και ευχές στις ομάδες της Κρήτης

Παλαιόχωρα | 28 Μαρτίου 2018, 13:29

Η Παλαιόχωρα εξέδωσε ανακοίνωση με συγχαρητήρια και ευχές προς Ηρόδοτο, ΟΦ Ιεράπετρας, εκφράζοντας από την άλλη τη λύπη της για τον υποβιβασμό ΑΕΜ και Ερμή Ζωνιανών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στον Ηρόδοτο εκφράζονται συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τίτλου στον 8ο όμιλο και ευχές για τα μπαράζ ανόδου. Στον ΟΦΙ συγχαρητήρια για την παραμονή, ενώ για ΑΕΜ και Ερμή υπάρχουν ευχές για γρήγορη επάνοδο στη Γ’ Εθνική. Η μοναδική κρητική ομάδα για την οποία δε γίνεται αναφορά – προφανώς από αμέλεια – είναι ο ΠΟΑ.

Λίγη ώρα αργότερα μετά την επισήμανση του athlitiko ο ΑΟΠ πρόσθεσε τα συγχαρητήριά του και στον ΠΟΑ

Η ανακοίνωση του ΑΟΠ διαμορφώθηκε ως εξής:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηροδότου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και του ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Β’ Εθνική.

Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και του ΠΟΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ για την παραμονή τους στην κατηγορία μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ακόμα, λυπούμαστε για τον υποβιβασμό των ΑΕΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ και ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ, τους ευχόμαστε υγεία και γρήγορη επάνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Εκ του Δ.Σ.

 

τελ. ενημέρωση 14:24

 

Estrella
Auto KCS