Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον τελικό Κυπέλλου

Κύπελλο Χανίων Ίκαρος Μουρνιών | 22 Μαρτίου 2018, 15:35

Ο Ίκαρος Μουρνιών, που κάνει εδώ και καιρό σημαντική προσπάθεια για τη συγκέντρωση ενός αρκετά σεβαστού ποσού για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που δίνει τον δικό του αγώνα για τη ζωή, εξέδωσε ανακοίνωση για τον τελικό Κυπέλλου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ανακοίνωση περιλαμβάνει συγχαρητήρια στους δύο φιναλίστ, στην Επιτροπή Διαιτησίας, στους διαιτητές, στην ΕΠΣΧ και στον φίλαθλο κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Δ.Σ. και όλη η ομάδα του Α.Π.Σ ΙΚΑΡΟΥ ΜΟΥΡΝΙΩΝ  συγχαίρουν τους δυο φιναλίστ για την παρουσία τους στον τελικό του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ  για το όμορφο θέαμα που πρόσφεραν. 

Την ομάδα της Παλαιόχωρας για την ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων και την φιναλίστ ομάδα του ΣΥΝΚΑ που στάθηκε αντάξια των συνθηκών αν και αγωνίζεται μια κατηγορία παρακάτω και εύχονται καλή συνέχεια στο Κύπελλο Ερασιτεχνών σε όποιον συνεχίσει αφού φέτος έχει το δικαίωμα και ο φιναλίστ να συνεχίσει αν δεν δηλώσει συμμετοχή ο ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ. 

Πολλά συγχαρητήρια στην  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ για τον ορισμό αξιολογημένων Διαιτητών καθώς και στη ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ που έφερε σε πέρας ένα ματς με γρήγορο ρυθμό.  

Την ΕΠΣ Χανίων για την άρτια διοργάνωση σε μια γιορτή του χανιώτικου ποδοσφαίρου άλλα και για τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που έδωσε στον αγώνα διαθέτοντας όλα τα έσοδα του τελικού σε παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του νομού μας να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του!

Τέλος στον φίλαθλο κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα & παρευρέθηκε στο γήπεδο γεμίζοντας το αλλά και όλους αυτούς που βοήθησαν αγοράζοντας εισιτήριο χωρίς να παρευρεθούν ενισχύοντας την προσπάθειά όλων μας να μαζευτούν όσο περισσότερα χρήματα για τον συνάνθρωπο μας!

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis