Συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων στον ΝΟΧ

Γενικά Θέματα 25 Ιουλ 2018, 14:49

Και ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων με τη σειρά του προχωρά όπως ανακοίνωσε σε συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων προκειμένου να αποσταλούν στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική, δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη του στους ανθρώπους που δοκιμάζονται.

Σύμφωνα με τον ΝΟΧ η συγκέντρωση θα γίνεται στα γραφεία του Ομίλου μέχρι το προσεχές Σάββατο 28 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος για τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική κάνει γνωστό ότι προχωρά σε συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και φάρμακα έως το Σάββατο 28 Ιουλίου προκειμένου να αποσταλούν στους πληγέντες.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν στον χώρο της γραμματείας είναι τα παρακάτω:

– Εμφιαλωμένα νερά-Χυμοί
– Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου (κονσέρβες, παστέλι, μπάρες δημητριακών, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, μακαρόνια, ρύζι, λάδι, όσπρια κλπ.).
– Βρεφικά παιδικά είδη (γάλα, κρέμες σε σκόνη, παιδικό γάλα μακράς διάρκειας, βρεφικές/παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, ταλκ, συσκευασμένες φρουτόκρεμες).
– Φάρμακα πρώτης ανάγκης (γάζες, fucidin, betadin, κρέμες για εγκαύματα, συγκάματος κλπ).

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλο το προσωπικό του Ναυτικού Ομίλου εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και συλλυπούνται τις οικογένειες των θυμάτων. 

karta antonis garden

Rabona ad