Στο 89′ διαμορφώθηκε η ισοπαλία με Ροδωπού

Ροδωπού ΑΣ Καλτσέτο | 6 Οκτωβρίου 2019, 22:39

Στα τελευταία λεπτά κρίθηκε το παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στους Αγίους Αποστόλους. Χάρη στο γκολ του Δοντσίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το Καλτσέτο σφράγισε την ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στα Ροδωπού.

Ειδικότερα, μέχρι το 89ο λεπτό, η ομάδα των Ροδωπού βρέθηκε να προηγείται με 2-1 από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεβεντάκη, το οποίο κέρδισε ο Παπαδάκης στο 53’, ενώ το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε από τον Αποστολάκη στο 72′.

Τελικά, το Καλτσέτο έφτασε στο 2-2 στο 89’, “καθαρίζοντας” έτσι το βαθμό κι αφού είχε προηγηθεί στο παιχνίδι με το γκολ του Κωνσταντουδάκη στο 18’.

Το Καλτσέτο μετά από αυτή την ισοπαλία σφραγίζει το δεύτερο βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ τα Ροδωπού βρίσκονται στους 7 βαθμούς, με αυτήν την ισοπαλία να είναι η πρώτη τους για φέτος.

Να σημειωθεί για το Καλτσέτο ότι στον πάγκο βρέθηκε ο Νότης Ματιγάκης μετά την αποχώρηση του Νεκτάριου Μπουρμπάκη, ωστόσο από το επόμενο παιχνίδι, εντολές από τον πάγκο θα δίνει ο Γιώργος Αγγελάκης, που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Omadiki Calcetto

Διαιτητής: Κουρκουμελάκης. Βοηθοί: Ξενάκη – Καρτσωνάκης

Καλτσέτο (Νότης Ματιγάκης): Δασκαλάκης, Πατεράκης, Πρωτοπαπαδάκης, Τζούγκαρης, Αγιασμενάκης (65’ Κουρουμπλής), Δοντσίδης, Αναστασόπουλος (60’ Βογιατζής-Τόσκος), Σκουλάκης (75’ Κοπάσης), Κωνσταντουδάκης, Κρεμασμενάκης, Σταυρουλάκης

Ροδωπού (Παντελής Μαυρεδάκης): Σαραντολάκης, Αποστολάκης, Παπαδάκης, Μαλαξιανάκης (55’ Βασιλάκης), Παρτσάς, Καλογεράκης, Κλάδος (74’ Παπαδομιχελάκης), Λιονάκης, Λεβεντάκης, Πάτα, Περουλάκης (65’ Ανδρεαδάκης)

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad