Στο φινάλε τα δύο γκολ… Παρθενικός βαθμός για Δάφνη (pics)

Δάφνη Άπτερα | 16 Σεπτεμβρίου 2018, 19:56

Στο φινάλε κρίθηκε το ντέρμπι των νεοφώτιστων, με τα Άπτερα και την Δάφνη να μοιράζονται από ένα βαθμό στη Σούδα. Αυτός είναι μάλιστα ο πρώτος της ιστορίας στην Α΄ κατηγορία για τους φιλοξενούμενους, ενώ οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους τέσσερις μετά το πέρας της 2ης αγωνιστικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 eisodos

Τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα αφού μέχρι τότε οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να διασπάσουν της άμυνές τους.

Στο 83′ σημειώθηκε το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαρδάκη, ενώ τα Άπτερα έσωσαν την… παρτίδα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Σε πέναλτι που δόθηκε από τον ρέφερι Κουκλάκη για χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή, ο Νικολάου ήταν εύστοχος και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

nikolaou

fasi

fasi.jpg1

kouklakis

nikiforos

xazirakis

aptera

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης) Κοζωνάκης, Σελενίτσα Τζ., Χατζηδάκης, Νησωτάκης, Μαθιουδάκης, Τσόλης, Νικολάου, Τσικουδάκης Π.( 58′ Σελέκος), Σελενίτσα Β.(52′ Σολανάκης), Τσικουδάκης Αλ., Μαρινάκης ( 67′ Σπανουδάκης)

Δάφνη (Στέλιος Νικηφόρος): Συγγελάκης, Πενθερουδάκης, Γεωργιουδάκης, Τσεοπάνου, Ι.Κοκολάκης, Καλαΐτζιδάκης, Βαρδάκης, Μανταδάκης, Τσίκο (50΄ Μοχλάκης), Γιανναράκης, Μπουντακόπουλος.

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards