Στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ο “Ευγένιος”

Super League 1 8 Μαρτίου 2019, 17:42

Ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ από το φιλικό παιχνίδι που έγινε προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ στις 20 Νοεμβρίου 2017 θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

planakis

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, στο οποίο καταγράφονται όλα τα ωραία που συνέβησαν εντός και εκτός γηπέδου εκείνη την ιδιαίτερη μέρα στο “Γεντί Κουλέ”. Η προβολή του έχει προγραμματιστεί το Σάββατο (09/03) στις 5.30 το απόγευμα.

Η ενημέρωση της ηρακλειώτικης ΠΑΕ αναφέρει: «Ηράκλειο, 20 Νοεμβρίου 2017. Το φιλικό από το οποίο άναψε η “σπίθα”. Μετά από πρωτοβουλία του Ηλία Πουρσανίδη, το Ηράκλειο έζησε ένα διήμερο στους …ρυθμούς του Ευγένιου Γκέραρντ. Συγκίνηση, χαμόγελα, αγκαλιές, αναμνήσεις, χαρά, προσμονή για την επόμενη μέρα.

Όλα όσα συνέβησαν εντός κι εκτός γηπέδου, καταγράφηκαν σε ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, το οποίο θα μείνει παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. Κεντρικό πρόσωπο ο σπουδαίος Ευγένιος Γκέραρντ. Σχεδόν ενάμιση χρόνο αργότερα, το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά του.

“Ένας αποχαιρετισμός στην πατρική φιγούρα… Τρεις γενιές παλαίμαχων ποδοσφαιριστών από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου συγκεντρώθηκαν για δύο μέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης για να αποτίσουν έναν ιδιότυπο φόρο τιμής στον Ευγένιο Γκέραρντ (που για τους περισσότερους από αυτούς ήταν κάτι παραπάνω από προπονητής) με αυτό που ξέρουν να κάνουv καλύτερα: παίζοντας ποδόσφαιρο”.

Με το παραπάνω κείμενο, το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης παρουσιάζει στο κοινό το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με τίτλο “Ευγένιος”. Θα προβληθεί αύριο, Σάββατο (9/3) στις 17:30 στην αίθουσα “Τζον Κασσαβέτης” (Αποθήκη 1, Λιμάνι).

Μια πολύ τιμητική διάκριση για την ομάδα μας και για όλους όσοι είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε από κοντά τον άνθρωπο και προπονητή Ευγένιο Γκέραρντ».

karta antonis garden
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania