Στο τοπικό το “Ηράκλειο”

Μπάσκετ 25 Ιουλίου 2018, 13:25

Άσχημες είναι οι εξελίξεις στο "Ηράκλειο", το οποίο ανακοίνωσε πως δε θα πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και την ερχόμενη περίοδο θα συμμετάσχει στο τοπικό.

Το τελευταίο καιρό είχε πραγματοποιηθεί μια σειρά ενεργειών, ώστε να βρεθεί λύση, όμως τα οικονομικά δεδομένα ήταν τέτοια, που στέλνουν το ιστορικό σωματείο στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. μετά από  διεξοδική εξέταση όλων των παραμέτρων και κυρίως των τρεχουσών οικονομικών δυνατοτήτων, του αγωνιστικού και του Στελεχιακού δυναμικού που αφορούν στο  τμήμα μπάσκετ της ανδρικής ομάδας του Ομίλου, αποφάσισε ομόφωνα να ενημερώσει την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι δεν θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης της Β εθνικής κατηγορίας για το 2018-2019 και ως εκ τούτου  να μην συμπεριληφθεί στην κλήρωση των αγώνων του Νοτίου Ομίλου που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018.

Τις επόμενες ημέρες το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» θα ανακοινώσει τον Αγωνιστικό Σχεδιασμό των τμημάτων του, για την περίοδο 2018 -2019, ο οποίος θα βασίζεται στην καταστατική αρχή για συνεχή βελτίωση των δυνατοτήτων των μικρών και μεγάλων αθλητών του, τη συμμετοχή τους σε αγώνες και την εξασφάλιση διακρίσεων με σταθερό, μόνιμο στόχο  την αρμονική ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο για την δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων όπως αρμόζει στην ιστορική Σχολή Μπάσκετ του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ».

karta antonis garden
zgas

Rabona ad