Στο πλευρό του ΟΦΗ και η Παλαιόχωρα

Παλαιόχωρα | 6 Μαρτίου 2019, 15:25

Η Παλαιόχωρα με ανακοίνωσή της εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αγώνα που κάνει ο ΟΦΗ για δικαίωση και ανατροπή της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Η ιστορική ομάδα του νησιού μας μοιάζει με το εξιλαστήριο θύμα για όλα τα στραβά, αμαρτωλά και παράλογα του ελληνικού ποδοσφαίρου και πιστεύουμε ακράδαντα ότι σε δεύτερο βαθμό η αλήθεια θα λάμψει» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση. 

Αναλυτικά:

Ο AO Παλαιόχωρας εκφράζει την στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση του στη διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ για την ποινή υποβιβασμού που επέβαλε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Μια ποινή που αμαυρώνει την τεράστια ιστορία και την βαριά φανέλα της ομάδας που για χρόνια κάνει υπερήφανη την Κρήτη, με ήθος, αξιοπρέπεια και πάντα μακριά από πρακτικές που της καταλογίζουν.

Η ιστορική ομάδα του νησιού μας μοιάζει με το εξιλαστήριο θύμα για όλα τα στραβά, αμαρτωλά και παράλογα του ελληνικού ποδοσφαίρου και πιστεύουμε ακράδαντα ότι σε δεύτερο βαθμό η αλήθεια θα λάμψει.

Ο ΑΟΠ που διαχρονικά διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ΟΦΗ και σεβόμενος την λαμπρή ιστορία του δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό των διοικούντων στον αγώνα που ξεκινάνε για την δικαίωση. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα δικαιωθούν!

 

karta antonis garden
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania