Στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ

Πέργαμος Ιωνία 2000 | 12 Οκτωβρίου 2019, 14:11

Τη στήριξή της στην πανελλαδική προσπάθεια που γίνεται για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ, ο οποίος δίνει μάχη με μία σπάνια ασθένεια, εκφράζει η Πέργαμος.

Οπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ομάδα των Βρυσών Κυδωνίας στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ιωνία 2000 (12/10, 16:00) στο Ελπίς Νίκη αντί εισιτηρίου για την είσοδο στο γήπεδο θα υπάρξει κουμπαράς και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ. 

Η ανακοίνωση της Περγάμου έχει ως εξής:

Το Σάββατο 12/10/2019, η ομάδα μας δίνει “μάχη”, στον αγώνα πρωταθλήματος, απέναντι στην ιστορική ομάδα της ΙΩΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ……. Την δική του “ΜΑΧΗ” δίνει όμως, κι ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ, και καθήκον ΌΛΩΝ μας είναι να σταθούμε δίπλα του και να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ στην δική του “ΜΆΧΗ”….ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ομάδας μας, το Σάββατο θα υπάρξει “κουμπαράς” στο γήπεδο ELPISNIKI κατά την διάρκεια του αγώνα, αντί εισιτηρίου, κι όλα τα έσοδα θα δοθούν στον Παναγιώτη-Ραφαήλ για να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας και να βοηθήσουμε τον “μικρό” στην δική του μάχη….. Σας καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ να στηρίξετε την πρωτοβουλία αυτη,δίνοντας το παρών στο γήπεδο,και ότι μπορεί ο καθένας μας από το υστέρημά του, να βάλει στον “κουμπάρα”, “ΤΟ ΛΊΓΟ ΤΟ ΔΙΚΌ ΜΑΣ, ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΜΑΣ”, καθώς καλούμε ΟΛΕΣ τις ομάδες, να ακολουθήσουν την πρωτοβουλία μας αυτή, και να διαθέσουν όλα τα έσοδα των αγώνων τους για τον ιερό αυτό σκοπό… Γιατί, “ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΠΟΛΛΆ”!!!

 

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad