Στο παιδικό χωριό SOS Κρήτης ο ΟΦΗ

Μπάσκετ 19 Δεκεμβρίου 2019, 22:20

Μία ιδιαίτερη επίσκεψη δέχτηκαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο παιδικό χωριό SOS Κρήτης. Το πρωί της Τετάρτης γονείς και παιδιά από τις ακαδημίες του μπάσκετ ΟΦΗ βρέθηκαν στο παιδικό χωριό, όπου μάζεψαν και χάρισαν στα παιδιά παιχνίδια και ένα σημαντικό ποσό.

Το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης είναι το 4ο Παιδικό Χωριό SOS που λειτουργεί στην Ελλάδα, με σκοπό την προστασία και την περίθαλψη παιδιών τα οποία (για σοβαρούς λόγους) δεν μπορούν να μεγαλώνουν με τους βιολογικούς γονείς τους και έχει κριθεί απαραίτητη η απομάκρυνση από την οικογένειά τους.

paidiko chorio sos

Η κοινωνική λειτουργός του παιδικού χωριού SOS, Μαρία Πόντικα, ανέφερε:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι στηριζόμαστε από ιδιωτική πρωτοβουλία, στην βοήθεια που παρέχεται από πολίτες του Ηρακλείου αλλά και από Έλληνες της ομοιογένειας του εξωτερικού. Στηριζόμαστε στις δωρεές, την εθελοντική στήριξη και για αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το μπάσκετ του ΟΦΗ για την χθεσινή δράση που πραγματοποιήθηκε στο παιδικό χωριό SOS στην Φοινικιά , όπου έπαιξαν και διασκέδασαν με τα παιδιά. Έδωσαν δώρα και ένα σημαντικό ποσό που θα στηρίξει την δράση μας.»

Ο καλαθοσφαιριστής του ΟΦΗ (και προπονητής της ακαδημίας μπάσκετ), Κώστας Αγαπιάδης, δήλωσε από την πλευρά του:

«Με αυτή την κίνηση σκοπός μας ήταν να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά της Ακαδημίας και να δώσουμε χαρά, αγάπη και να δείξουμε ότι ο αθλητισμός μας ενώνει, όχι μόνο τις εορταστικές ημέρες αλλά όλο τον χρόνο.»

zgas

Rabona ad