Στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνου η Επισκοπή

Γ' Εθνική 19 Δεκεμβρίου 2019, 18:07

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνου επισκέφτηκε την Πέμπτη αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της Επισκοπής, ενώ την Παρασκευή παίρνει σειρά το παιδικό χωριό SOS στο Ηράκλειο.

Οι ποδοσφαιριστές Γκελοσάνι, Ξεπεπαδάκης, Γκιόκας, Πολυχρόνης και Ανδρικόπουλος προσέφεραν πολλές τσάντες με τρόφιμα. Η σχετική ενημέρωση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας για την κοινωνική δράση:

«Μετά τη συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία συγκεντρώθηκαν από την πρόσφατη χριστουγεννιάτικη γιορτή του τμήματος υποδομής του συλλόγου μας ήρθε η ευχάριστη στιγμή της προσφοράς αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της μεγάλης ομάδας (Γκελοσάνι, Ξεπεπαδάκης, Γκιόκας, Πολυχρόνης και Ανδρικόπουλος μαζί με την οικονομική σύμβουλο κα Έλενα Αντωνάκη), επισκέφθηκαν το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνου και προσέφεραν πολλές τσάντες με τρόφιμα.

Τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν μεγάλη ανάγκη. Εκεί τους περίμενε η κοινωνική λειτουργός κα Στέλλα Μουρνιανάκη όπου τους υποδέχθηκε με θέρμη και τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία αυτή. Ανάλογη κινητικότητα για αντίστοιχη κοινωνική προσφορά θα υπάρξει και αύριο Παρασκευή. Μεγάλη αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών μας και αντίστοιχα στελέχη του Δ.Σ., θα αναχωρήσουν από το Ρέθυμνο για να βρεθούν στο παιδικό χωριό SOS στο Ηράκλειο.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad