Στο… κλαμπ των παντρεμένων ο Μουντάκης!

Παρασκήνιο Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 11 Ιουνίου 2019, 20:34

Στο... κλαμπ των παντρεμένων ανήκει και επίσημα ο Γιώργος Μουντάκης, ο οποίος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την γυναίκα της ζωής του, Ρένα Γαβριλάκη.

Ο Χανιώτης προπονητής τερματοφυλάκων της Λαμίας πραγματοποίησε το γάμο του την περασμένη Κυριακή (9/6) στην εκκλησία του Αγ. Χριστόφορου στις Βουκολιές, ενώ επίσης βαφτίστηκε η μικρή κορούλα του ζευγαριού, εν ονόματι Ευαγγελία.

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι κουμπάροι δεν θα μπορούσαν να μην είναι από το χώρο του ποδοσφαίρου! Ειδικότερα, ο Μάρκος Μαραγκουδάκης μαζί με την Αφροδίτη Βομβολάκη πάντρεψαν το ζευγάρι, ενώ νονός ήταν ο Αντώνης Βασαδάκης. Μαραγκουδάκης και Βασαδάκης είναι χρόνια φίλοι του Μουντάκη, ο Μαραγκουδάκης από τότε που ήταν συμπαίκτες στον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ ο Βασαδάκης συνεργάστηκε με τον Μουντάκη στον Α.Ο. Χανιά. Η Αφροδίτη Βομβολάκη είναι πολύ καλή φίλη με την Ρένα Γαβριλάκη.

4

3

1

Δεκάδες άτομα από το χώρο του ποδοσφαίρου παραβρέθηκαν στο μυστήριο, αλλά και στη γιορτή που ακολούθησε μετά στο κέντρο “Νερατζιά”. Ξεχωρίζουν οι τερματοφύλακες της Λαμίας, Νίκος Μελίσσας, Παναγιώτης Κατσίκας και Νίκος Σόμογλου. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης -που συνεργάστηκε πριν ένα χρόνο με τον Μουντάκη στη Λαμία- Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ ακόμα παρόντες ήταν οι Κώστας Παρούσης (γυμναστής Λαμίας), Λεωνίδας Παπαδάκης, Σάκης Παντελίδης, Κώστας Ανυφαντάκης, Κώστας Κιάσσος, Γιώργος Λαζαρίδης, Αντώνης Κοκκαλάς κ.α.

Estrella

Rabona ad