Στο Κερατσίνι με Γιούχτα, ΑΕΝ ο Εθνικός

Γ' Εθνική 13 Νοεμβρίου 2018, 17:57

Το Δημοτικό Γήπεδο Κερατσινίου "Παναγιώτης Σαλπέας" θα αποτελέσει την έδρα του Εθνικού στα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στην έδρα του Κερατσινίου οι “Πειραιώτες” θα δώσουν τα ματς με Γιούχτα και Νεάπολη, αφού το Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας “Γρ. Λαμπράκης” θα κλείσει για την επισπορά του χλοοτάπητα.

Στην ανακοίνωση του Εθνικού τονίζεται ότι ο όρος έδρα έχει χάσει τη σημασία της για την ομάδα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στο Δημοτικό Γήπεδο Κερατσινίου “Παναγιώτης Σαλπέας” θα φιλοξενηθεί ο Εθνικός για τις επόμενες δυο “εντός έδρας” αναμετρήσεις του, στις οποίες θα υποδεχθεί τους Α.Ο. Γιούχτα και Α.Ε Νεάπολης αντίστοιχα.

Επι της ουσίας η ομάδα του Εθνικού θα δώσει τρείς αγώνες σερί στο γήπεδο του Κερατσινίου, αφού μεσολαβεί μεταξύ των δυο εντός έδρας αγώνων η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΠΟ Κερατσινίου.

Όπως είναι γνωστό, ο όρος “έδρα” έχει χάσει την σημασία της για την ομάδα μας και στην περίπτωση μας μόνο για στατιστικούς λόγους υφίσταται πλέον. Ακόμα και η εξεύρεση προσωρινής στέγης έχει καταντήσει δύσκολη εξίσωση, αφού όλες οι ομάδες έχουν το γήπεδο τους με τον προγραμματισμό τους, τις υποχρεώσεις τους και παράλληλα -εν έτει 2018- να υπάρχει ένας εκ των ιστορικότερων συλλόγων της Ελλάδας που δεν γνωρίζει το που θα αγωνιστεί λίγες μέρες αργότερα!!!

Για το λόγο αυτό η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, για τις ενέργειες του προκειμένου να βρεθεί γήπεδο για τις επόμενες δυο αγωνιστικές, όπως επίσης και τον Δήμαρχο Κερατσινίου/ Δραπετσώνας, κ.Χρήστο Βρεττάκο, για την ευγενική παραχώρηση του “Π.Σαλπέας”.

 

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad