Στο δεύτερο ημίχρονο και τα τέσσερα γκολ

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Δόξα Παχ. | 17 Νοεμβρίου 2018, 20:00

Στο δεύτερο ημίχρονο κρίθηκε η αναμέτρηση της Δόξας με τον Ποσειδώνα Καμισιανών/Ραπανιανών η οποία ολοκλήρώθηκε με σκορ 2-2, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται έτσι από ένα βαθμό. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Κουβαριτάκης (φωτ.) που ήταν εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, έδωσε το προβάδισμα στο 55′ στη Δόξα, με τον Ποσειδώνα να φέρνει το ματς στα ίσια στο 77′ με το γκολ του Ξεκουκουλωτάκη.

Μάλιστα στο 83′ ο Τσότσος πέτυχε την ολική ανατροπή για τον Ποσειδώνα (1-2), όμως ο Κουβαριτάκης είχε την δική του απάντηση τρία λεπτά αργότερα και έδωσε τον βαθμό στη Δόξα με το τέρματα που πέτυχε (2-2).

Το παιχνίδι στη Μον. Ελιά διεξήχθη μέσα σε ένα χειμωνιάτικο σκηνικό, με τον αγωνιστικό χώρο να μοιάζει με λίμνη σε αρκετά σημεία. 

Διαιτητής: Γιαννουλάκης
Βοηθοί: Κοκκινάκης – Τρίγκας

Δόξα (Αλκης Δημήτρης – Χρήστος Αθανασίου):Σκευοφύλαξ, Κουνέτας, Μαρκουλάκης (90′ Μαυρομάτης), Μαυροδήμος, Χροιστοφής, Κουβαριτάκης, Γκιόκα, Δημήτρης, Κουρνιδάκης, Χατζημαρινάκης, Κορωνάκης

Ποσειδών Κ.Ρ. (Μανώλης Πηγουνάκης): Μπλαμπέμης, Κομπογεννητάκης, Δάσκαλος, Ξεκουκουλωτάκης, Λιανιδάκης, Καραγκούνης, Ομπάνορ, Ζντράβκοβιτς, Μαλανδράκης (60′ Μαριανάκης), Μαραγκουδάκης (70′ Τσότσος), Ανδρ. Κολομπάκης

an kolobakis xatzimarinakis

athanasiou

gioka

malandrakis dimitris

markoulakis xekoukoulotakis

pigounakis

xekoukoulotakis

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad