Στο γήπεδο Νεροκούρου το 1ο τουρνουά “Ντρίπλα” στον εκφοβισμό

Ικαρος Μουρνιών | 1 Οκτωβρίου 2019, 22:14

Το 1ο τουρνουά "Ντρίπλα" στον εκφοβισμό θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Νεροκούρου. Διοργανωτής είναι ο Ίκαρος Μουρνιών με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η ψυχολόγος Ιωάννα Κελαϊδή, η οποία θα αναλύσει σε παιδιά και γονείς το φαινόμενο του “μπούλινγκ” καθώς και τρόπους αντιμετώπισής του. Το σχετικό δελτίο τύπου για την εκδήλωση:

«Ο ΑΠΣ Ίκαρος Μουρνιών με την βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει το 1ο Τουρνουά “Ντρίπλα” στον εκφοβισμό στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Νεροκούρου το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου ώρα 11:00 π.μ.

Κεντρική Ομιλήτρια της Διοργάνωσης θα είναι η ψυχολόγος Α.Π.Θ.και νευροψυχολόγος του πανεπιστημίου Εδιμβούργου, Ιωάννα Κελαϊδή, η οποία απευθυνόμενη σε παιδιά και γονείς θα ενημερώσει δείχνοντας συγχρόνους τρόπους αποφυγής ίσως της μεγαλύτερης μάστιγας της εποχής μας.

Με την ολοκλήρωση της ενημέρωσης και αφού απαντηθούν όλες οι απορίες των Γονέων θα ακολουθήσει το δεύτερο σκέλος που θα περιλαμβάνει φιλικούς αγώνες μεταξύ των μικρών αθλητών παρουσία της κυρίας Ιωάννας Κελαϊδή ώστε να παρατηρήσει την συμπεριφορά των αθλητών την ώρα του αγώνα ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους προπονητές πως θα μπορούν να εντοπίσουν και να προσπεράσουν παράξενες συμπεριφορές την ώρα εκείνη.»

tournoua ntripla ston ekfovismo

Mikel Chania Delivery

Rabona ad